Софія Ротару та її вічний біль від втрати, який не вщухає і досі: як співачка пережила втрату чоловіка

Софія Ротару - популярна українська співачка, яка постійно дарує прихильникам нові виступи і хіти.

Мало хто знає, що співачка хотіла стати відлюдницею і покинути співочу кар’єру. На пів року їй це вдалося, але потім вона повернулася.

Моментом, який став у житті Софії Ротару переломним і розділив її на “до” і “після” стала втрата коханої людини та вірного друга Анатолія Євдокименка.

Чоловіка Софія Ротару році втратила чоловіка у 2002 році. Тоді ж, як їй здавалося, зник і сенс життя. Вона замкнулася у собі і не хотіла навіть думати про повернення на велику сцену.

Зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименком Софія Ротару прожила 34 роки. Останні роки перед смертю він сильно хворів. Пережив два інсульти. після останнього впав у кому, а треті став для чоловіка останнім. Після нього він помер.

Софія Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком
Софія Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком

Артистка дуже переживала після втрати коханого і 40 днів після його смерті ходила до нього на могилу і пів року не хотіла виходити з дому.

Допоміг Софії Ротару повернутися до улюбленого заняття і вивів зірку естради зі стану депресії син Руслан. Він взяв на себе всі організаційні моменти, аби зіркова мама не полишила співати. У перші роки після смерті Анатолія Євдокименка зірка естради співала виключно про кохання.

Вона випустила перший альбом з присвятою покійному чоловікові, який назвала “Єдиному”. Також зірка почала виходити в люди, давати концерти та їздити на гастролі. Улюблена справа повернула артистку до життя.

Сестра Софії Михайлівни Ауріка Ротару, яка теж співає, розповіла, що у них з сестрою дуже схожі долі і вони разом втратили коханих. Тож підтримували одна одну як тільки могли.

Софії Ротару без кінця приписують романи з відомим чоловіками і, навіть, заміжжя. Проте жінка стверджує, що не збирається цього робити, адже впевнена, що нікого не зможе покохати так сильно, як кохала чоловіка Анатолія Євдокименка.

Сестра знаменитості Ауріка Ротару говорить, що її сестра досі боляче реагує на подібні чутки.

Схожі статті