Діти Олі Полякової навчаються в Україні, а Тіни Кароль – за кордоном: особливості освіти знаменитостей

Зіркові нащадки отримують все найкраще і освіта не виняток.

Статус зіркових нащадків не звільняє дітей знаменитостей та політиків від необхідності здобувати освіту. Але як саме це робити – батьки вирішують самі.

Дехто залишає дітей на навчання в Україні, а дехто – відправляє за кордон.

Так, Королева ночі Оля Полякова віддала обох своїх доньок, Машу та Алісу. до української державної школи. Через це дівчата навчаються безкоштовно. Зате на гуртки та позашкільні заняття дівчаток Оля Полякова витрачає кругленьку суму.

Воно й не дивно, адже старша донька зірки Маша їздила до модельного табору всесвітньовідомої манекенниці Алли Костромічової. А після цього поїхала до спортивного табору у Лос-Анджелесі.

Про захоплення молодшої Аліси поки не відомо, але дівчинка навряд обере щось звичайне.

У Лондоні здобуває освіту ще один зірковий нащадок. Йдеться про сина популярної української співачки Тіни Кароль Веніаміна. Зіркова мама розповіла, що син живе в українській родині і вивчає там рідну мову. Також вона має можливість спілкуватися з сином через інтернет і за можливості приїжджає до нього сама.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Такий крок співачки не зрозуміли багато прихильників, родичів та друзів. Вони вирішили, що таким чином співачка вирішила спровадити сина подалі і займатися виключно кар’єрою.

Проте у співачки з цього приводу зовсім інша думка. вона вважає, що освіта за кордоном дасть її сину більше можливостей у майбутньому.

У приватній школі навчаються також діти співачки Камалії. Бізнесмен захур кожного року витрачає на освіту улюблених доньок чималу суму грошей, але за це отримує освіту іноземною мовою і комфортні умови для донечок Анабелли та Мірабелли.

Такі от особливості навчання багатих і знаменитих в Україні.

Схожі статті