МастерШеф-12: хто переміг у фіналі шоу і став найкращим кухарем – Ольга Рябенко чи Валерія Матрохіна?

Нещодавно відбувся фінал МастерШеф-12 від 30.12.2023. Переможець вже визначений і ви можете дізнатися, хто переміг МастерШеф. Детальніше у статті.

Нарешті стало відомо хто переміг МастерШеф-12. Фінал від 30.12.2023 вийшов неймовірно захоплюючим, адже за перемогу змагалися найсильніші учасники проєкту, в яких була одна головна мета — стати найкращим кухарем проєкту та всієї франшизи. Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна — неймовірно талановиті і до того ж дуже цілеспрямовані жінки, які показали всій Україні, на що вони здатні.

Хто переміг МастерШеф-12

Насправді до фіналу мало потрапити три учасники, однак Роман та Вікторія не впоралися зі своїми завданнями, коли почали конкурувати. Хоча обидва отримали блискучий шанс показати себе суддям, жоден не впорався. В результаті Ектор, Ольга та Володимир прийняли рішення не грати на користь учасників та заявили, що не стануть приймати такі результати, а отже в Суперфінал потрапило лише двоє.

Зокрема обидвом неабияк дісталося емоційно, так як судді розкритикували кухарів за те, що вони відібрали в інших учасників можливість поборотися за перемогу, але самі її не використали.

Віці та Роману довелося зіткнутися у протистоянні у фіналі, легкою ця боротьба не була, адже судді придумали завдання із зірочкою. У фіналі кулінарного проєкту вони мали практично неможливе для виконання завдання – перевершити своїх попередників! Фіналістам запропонували на вибір повторити один із п’яти сетів переможців попередніх сезонів. Але цього разу учасники могли не просто повторити оригінал, а й покращити його на власний смак.

А у суперфіналі МастерШеф найсильніші учасники готували сет із трьох страв, об’єднаних однією концепцією.

Змагання як завжди було дуже непростим та насиченим на емоції. Втім, переможниця все ж таки була встановлена. Нею стала Валерія Матрохіна.

Дівчина отримала шанс заявити про себе на увесь світ, навчатися у крутій кулінарні школі, а також отримати гроші на подальший розвиток. Однак, як саме склалося життя учасниці після перемоги поки що невідомо.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.