Спокуслива дружина Влада Ями вдруге вагітна: поговорила про контрацепцію і підкорила своїми пишними “подаруночками” в декольте

Неймовірна красуня і дружина найвідомішого українського хореографа Влада Ями Лілія показала себе у святковому образі.

Вона вже з усіх сил готується до святкування Нового року, та за менш ніж місяць до свята вирішила потішити себе — влаштувала новорічну фотосесію. На жаль, чоловіка з нею не було.

Він зараз лікується, адже два тижні тому отримав травму на шоу “Танці з зірками”. Коли він виступав з Юлією Саніною, почув, що у нього в руці щось хруснуло.

Прямо з ефіру Влада Яму забрала швидка допомога. Чоловікові довелося робити операцію. Тому зараз і він, і дружина ведуть пасивний спосіб життя, а попереду ще довга реабілітація.

Тож Лілія Яма вирішила якось себе розважити перед святами, поки чоловік не може

Вона опублікувала неймовірно привабливі фото. На них Лілія позує в екстра короткому чорному топі і чорних обтягуючих штанах. У неї оголений живіт, таким чином Лілія демонструє свою чудову фігуру.

“Вочевидь, що головний колір року – білий. А також всі його спокійні та класичні відтінки. Чорний та спокійні кольори теж в пріоритеті”, — написала Лілія Яма. Також вона додала, що Новий рік має для неї особливий сенс, і жінка завжди відзначає його в сімейному колі. Цей складний рік — не виняток.

На обличчі вона зробила нюдовий макіяж, а волосся акуратно розпустила і випрямила.

Вже в наступній публікації з’явився і сам хореограф Влад Яма, а Лілія змінила свій зухвалий короткий топ на сяючу вечірню сукню з відкритою спиною.

А в описі під фото вирішила поговорити про пікантну для багатьох людей тему — контрацепцію.

Найвідвертіший та несподіваний пост від мене. Найвідвертіший та несподіваний пост від мене. Серед моїх підписників багато молоді – людей, які, можливо, соромляться обсудити цю тему з батьками, а інколи і з друзями”, — написала Лілія. Повний текст можна прочитати в Інстаграм-акаунті зіркової дружини.

Прихильники запідозрили, що Лілія вдруге вагітна, і родину Влада Ями незабаром чекає поповнення.

Фанати поставили більше двох тисяч лайків і написали коментарі, в яких вказали, що Влад і Лілія — чудова пара.

Схожі статті