Катя Осадча, Леся Нікітюк, Соня Плакидюк та інші показали підготовку до Нового Року: настрій і ялинка є

Леся Нікітюк, Катя Осадча та інші вирішили не відставати від зіркових колег і вирішили показати як створюють новорічних настрій вдома.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча вже похизувалася прикрашеною новорічною красунею. Вона зазначила, що одну з прикрас у вигляді шишок її молодший син Іван назвав сином і татом.

При цьому не всі прихильники телеведучої розділили такий порив ранньої підготовки до свята. Вони зауважили, що ще рано прикрашати ялинку. А дехто не квапиться це робити через родинну традицію прикрашати будинок і зелену красуню на Святого Миколая.

Не забула телеведуча і про день святої Катерини, тож на своїй сторінці у мережі лишила привітання для всіх своїх тезок.

Прихильники теж привітали телеведучу зі святом.

А от Леся Нікітюк справжню ялинку ще не прикрасила. Зате похвалилася власноруч приготованим та декорованим печивом у вигляді ялинок.

Також українська телеведуча поділилася рецептом святкової випічки. Прихильники зірки оцінили її кулінарні здібності і вирішили напроситися до зірки в гості.

Дехто відразу ж випробував рецепт і зауважив, що печиво виходить дуже смачне.

А от ведуча “ТСН” Марічка Падалко вирішила не гаяти часу і теж вже прикрасила ялинку. Про це зірка розповіла на своїй сторінці. Але використала телеведуча не звичайні, а віртуальні іграшки.

Їхньою особливістю є те. що вигляд у них, як у звичайних паперових або картонних кружечків з малюнками. Але варто піднести до такої іграшки камеру смартфона, вона перетворюється на кульку і оживає.

Також Марічка падалко розповіла, що купити такі іграшки не можна, але можна отримати на касі одного з супермаркетів відомої мережі. При цьому є можливість отримати “золоту” іграшку, яка стане квитком до автомобіля Санта-Клауса.

Ведуча похвалилася, що цього року они з родиною вирішили спробувати розфарбувати вікна спеціальним снігом і пообіцяла показати що ж у них вийшло.

А от фотограф проектів “ТМПУ” та “СТМПУ” Соня Плакидюк не лише похизувалася прикрашеною новорічною красунею, а й приготувала дещо красиве для прихильників.

Зірка проектів підготувала для шанувальників нові теплі образи, які відразу сподобалися фоловерам.

Проте більше уваги привернула сама Соня Плакидюк і її надзвичайно ніжна ялинка і прикраси на каміні. Прихильники зауважили, що за фотографом цікаво спостерігати і засипали її компліментами.

Як не крути, але карантин святу не завада. А знаменитості лише підтверджують, що свято прийде за будь-яких умов.

Схожі статті