Молода дружина Віктора Павліка показала себе в дитинстві: майже не змінилася, бо це було не так вже й давно

Молода дружина Віктора Павліка поділилася дитячими фото.

Нова дружина увкраїнського співака Віктора Павліка похизувалася знімками з дитинства. На них дівчина позує з молодшою сестрою.

На фото видно, що дівчина не сильно змінилася. Лише волосся стало довшим і трохи світлішим.

У сторіз дівчина також розповіла, готується до зустрічі з сестрою, яку не бачила півтора роки. З фото видно, що дівчатка дуже люблять одна одну, не зважаючи на різницю у віці.

Катерина Реп'яхова з молодшою сестрою
Катерина Реп’яхова з молодшою сестрою

Про це свідчать і приготування зіркової дружини до зустрічі з найріднішою людиною. Вона відзначила, що це для неї дуже важливий день.

На фото видно, що жила дівчина у звичайній квартирі з типовим для більшості помешкань інтер’єром. При цьому великої розкоші дівчина теж не знала, але тепер, судячи з її висловлювань, любить саме такий розкішний стиль життя.

Катерина Реп'яхова в дитинстві
Катерина Реп’яхова в дитинстві

Дівчина також часто відпочивала біля моря і любила поплавати в басейні. До того ж на літніх фото її часто можна побачити у купальнику на березі водойми.

Катерина Реп'яхова з сестрою
Катерина Реп’яхова з сестрою

Окрім цього, у той час у Катерини Реп’яхової був чубчик, який зараз дівчина відростила і ходить з прямим довгим волоссям.

Проте у дитинстві дівчина часто змінювала стрижки. Молода дружина Віктора Павліка ходила і з каре, і зі стрижкою трохи нижче вух, і з волоссям до лопаток.

Катерина Реп'яхова в дитинстві
Катерина Реп’яхова в дитинстві

Схоже, що дитинство у дівчини було насиченим і вона часто вдавалася до різних експериментів, а зараз надає перевагу простоті у всьому.

Це стосується не лише зачіски, а й одягу. У сторіз Катерина Реп’яхова показала новий образ, який складається з білого худі з капюшоном і білих спортивних штанів. При цьому дівчина зауважує, що худі можна комбінувати з будь-яким іншим зручним одягом.

Катерина Реп’яхова показала також з чого зазвичай починається її день. Серед усього дівчина не забуває про каву та сніданок. Снідає дівчина мюслями, залитими молоком.

Не забуває вона і про догляд за собою, частину якого Катерина Реп’яхова теж показала у сторіз. Схоже, що саме завдяки турботі про себе їй вдається мати вигляд, як у дитячі роки.

Схожі статті