Переможниці “Танців з зірками” Юлія Саніна та Санта Дімопулос гайнули у теплі краї

У цьому сезоні було дві переможниці. І вони заслужили на розкішний відпочинок.

Нещодавно завершився останній сезон “Танців з зірками” і обидві переможниці, Санта Дімопулос і Юлія Саніна, вирішили, що заслужили відпочинок і поїхали підкорювати східні країни.

Санта Дімопулос разом з чоловіком та донькою відправилася у спекотний Дубаї. Вона вже встигла поділитися у мережі радісними знімками донечки, зауваживши. що у маленької принцеси відпочинок вже вдався. Адже вона встигла покупатися, наїстися піску та погратися на березі.

Щаслива Санта Дімопулос зізналася, що вперше після завершення проекту впіймала себе на думці, що не потрібно йти на тренування. Можна розслабитися, поплавати і зайнятися всім, чим хочеться.

Вона зізналася, що щаслива бути в Дубаї разом з маленькою донечкою та коханим чоловіком. Зірка розповіла, що зараз вилетіти легко, головне здати всі необхідні тести.

Також зірка “Танців з зірками” поділилася особливостями карантинного відпочинку. Як виявилося, страви можна замовити лише ті. які є в меню, а людей на території готелю не дуже багато.

А от суперниця Санти Дімопулос рок-діва Юлія Саніна відправилася підкорювати трохи інший напрямок, а саме екзотичну та спекотну Африку. Дівчина разом з чоловіком та сином прилетіли до сонячного Єгипту.

Рок-діва вже встигла подлитися кадрами з відпочинку. На них видно, що танці дуже змінили фігуру Юлії Саніної. Вона стала витонченішою та жіночнішою. Кадр, на якому співачка стоїть спиною до камери, висвітлює її нову фігуру та неповторної краси воду і пісок. Особливого шарму знімку додає пісочного кольору сукня, яка розвівається під вітром і оголює стрункі та підтягнуті ного Юлії Саніної. Дівчина своїм прикладом показала, що такі ніжки прсто так не даються.

А трохи згодом співачка поділилася і милим знімком з 5-річним сином. Схоже, сім’я вирішила поплавати не лише в морі, а й на яхті.

А маленький син подружжя ніжно цілує маму, показуючи наскільки він за нею скучив за час її участі у “Танцях з зірками”.

Прихильники зірок побажали їм хорошого відпочинку, адже вважають, що дівчата заслужили цей відпочинок сповна.

Схожі статті