Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Фреймут не з чуток знає, що це таке — тримати себе у формі протягом багатьох років задля роботи на телебаченні. Втім, як показав час, зірці не потрібні окремі виклики для того, щоб виглядати приголомшливо.

Після народження молодших дітей телеведуча не повернулася у минулий формат роботи. Вона здебільшого займається своїм видавництвом, журналістської діяльністю, а також блогерством. За її зізнанням, це приносить їй набагато більші доходи, ніж ефірна робота.

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає

І судячи з усього, це позитивно по впливало на зірку внутрішньо, адже вона буквально світиться зсередини. Не так давно Ольга Фреймут опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому можна помітити, що в неї змінився колір волосся. З яскравого блонду вона перейшла на пастельний пшеничний.

На свіжому кадрі вона дуже нагадувала Меріл Стріп, але судячи з усього, справа була здебільшого у позування та презентації себе. Адже не так давно вона поділилася ще одним кадром, і на ньому вона вже схода на легенду Голівуду Мерилін Монро.

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає. Новий кадр з особистої сторінки зірки в соціальній мережі Instagram

Створенню даного образу посприяли як укладання з макіяжем, так і вибір яскравого рожевого вбрання, який дуже нагадує образ акторки у багатьох фільмах.

До речі, публікація, яка супроводжувала дане фото, мала на меті повідомити про те, що у видавництві екс-телеведучої відкрилася нова вакансія. Бізнес зірки продовжує процвітати, а сама Ольга час від часу презентує нові книги, які активно перекладаються з іноземних мов. Нагадуємо, що і сама Ольга написала декілька творів і успішно їх продавала протягом багатьох років.

На даний момент телеведуча не продає свої нові роботи. Цілком можливо, що вона над чимось працює, але не поспішає ділитися подібною інформацією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.