Олена Шоптенко в напівпрозорій сукні танцює перед об’єктивом камери, але не для Олега Винника: нехай заздрить

Відома українська танцівниця та хореограф Олена Шоптенко знову вражає прихильників.

Цього разу зірка проекту “Танці з зірками”показала фрагмент уроку у ВИШі. Олена Шоптенко поділилася особливостями навчального процесу в умовах пандемії.

Танцівниця визнала, що найважче викладати студентам хореографію в онлайн режимі, оскільки це вимагає додаткової концентрації.

Але, незважаючи на це Олена Шоптенко зі своїми студентами встигла зробити постановку онлайн. Вона зізналася, що у цьому їм допомогло неабияке бажання до самореалізації, творчість та сучасні технології.

Прихильники хореографа дуже сподобався і урок, і непереборне бажання творити і втілювати задуми у життя.

Для Олени Шоптенко це вже не перший досвід проведення онлайн уроків. Але завдання ускладнюється, оскільки одночасно у уроці мають брати участь відразу кілька учасників і показувати те, що вони роблять. У цьому їм допомагає програма, але вона все одно не замінить присутність студентів та викладача на уроках.

Раніше у період карантину хореограф вже проводила уроки танців через мережу. Але то були танці, коли Олена Шоптенко показувала танець. а учасники повинні були повторити рухи і пізніше надіслати відео.

Деякі пари на проекті “Танці з зірками” теж змогли отримати досвід виступів онлайн, але не олена Шоптенко та Олег Винник. Адже пара дуже сильно захворіла і не змогла виступити.

Тепер Олена Шоптенко та головний вовк країни танцюють окремо, але той досвід та емоції не лишили їх обох байдужими і вони пошкодували, що спільні танці для них так швидко закінчилися.

Особливо прикро було Олегові Виннику, адже втрачати таку партнерку нікому не хочеться. Особливо після тих танців, які вони станцювали на проекті. Зокрема важко зобути настільки пристрасну ча чу, що їх довелося поливати водою, аби партнери хоч трохи

охололи.

 

Звісно, після таких танців лишається тільки шкодувати, що така партнерка танцює для інших і з іншими.

А ще головному вовкові крахїни прикро, що його головна вовчиця не танцює з ним такі запальні танці.

Схожі статті