Гроші, син і прийомна донька: Потап зізнався що йому потрібно для щастя

Відомий український репер Олексій Потапенко розповів про відносини в родині і поділився своїм ставленням до грошей.

Олексій Потапенко, більше відомий як Потап, рідко розповідає про своє особисте життя. Так, відомо, що він був одружений на продюсері Ірині Горовій, з якою у них народився спільний син Олексій. А от про те, що у його колишньої дружини була донька, репер розповів лише зараз.

При цьому він зумів замінити дівчинці батька, адже прийшов у родину, коли Наташа була ще зовсім маленькою. Але він ставився до неї. як до рідної доньки і разом з тим не намагався стати їй батьком. Тобто музикант займався вихованням дівчинки, проте не ставив собі за мету стати ще одним батьком, який її постійно виховував.

І такі відносини дали свої результати. Зараз Потап і Наташа Горова найкращі друзі. Дівчина розповідає йому все те, чим не може поділитися з мамою або татом. Саме такі відносини репера повністю задовольняють.

А от зі своїм сином Олексій Потапенко випрацював трохи інші методи спілкування. Хлопець знає всіх зірок українського шоу-бізнесу, але при цьому навчається і не дозволяє собі поводитися з батьком, як з другом. Тут репер сам встановив певні межі, які переходити не можна. Це стосується і творчості знаменитого тата.

Потап з донькою Ірини Горової
Потап з донькою Ірини Горової

На деякі пісні у репера є цензурна версія, яку він і дає слухати синові. Звісно, він не можк бути впевненим, що разом з друзями вони не слухають небажану музику. Проте саме з батьком син собі цього не дозволяє.

Також у Потапа є своєрідний метод як не виховати з хлопця мажора. Співак розповідає. що не тримає Олексія, так звуть сина репера. у залізних рукавицях. Проте і не купує йому все за першого ж прохання.

Артист привчає сина, що будь-яку дорогу іграшку чи розвагу треба заробити. Зараз це хороші оцінки в школі. Син про це знає. тому старається добре вчитися.

Потап з сином
Потап з сином

Для самого Потапа гроші це ні що інше як інструмент для задоволення власних потреб. Звісно, він не відмовляється від того, що любить гроші і ті можливості, які вони йому дають. Проте витрачає репер їх з розумом. На себе він не витрачає особливо багато грошей, а от насті Каменських дарував дорогі подарунки.

І якщо для когось важливо мати дорогий годинник, то репер зізнається, що у нього всього дві пари годинників, один з яких йому подарувала Настя Каменських.

А от на що Потап з радістю витратив кругленьку суму, так це на дім, де вони живуть з Настею.

Схожі статті