Потап виправдовується за скандал з кліпом Дорофєєвої на Алеї Героїв Небесної Сотні: “Мене занесло”

Український співак та продюсер Потап дав інтерв'ю та розповів багато цікавого. Не оминули й скандал з Дорофєєвою.

На днях популярний український співак та продюсер Потап (Олескій Потапенко) дав інтерв’ю Анатолію Анатолічу в програмі “Зе Интервьюер”, який вийшов на його YouTube-каналі.

У програмі було порушено багато цікавих тем: феномен TikTok, зростанні компанії в карантин, новий альбом MOZGI — KYIVSTYLE, робота з Ольгою Бузовою.

При цьому Анатолій Анатоліч попросив прокоментувати ситуацію з нещодавнім скандалом з Дорофєєвою.

Нагадаємо, що співачка Надя Дорофєєва розпочала сольну кар’єру, випустивши свою першу пісню “gorit”. Після цього співачка виклала частину кліпу в своїй соціальній мережі і, як виявилось, зйомки проводились на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні. Це обурило сотні користувачів мережі, адже вони це сприйняли як зневагу до загиблих під час Майдану. До того ж, це сталось перед 7-мою річницею Революції Гідності.

На місці, де у 2013-2014 роках розгорталися трагічні події, співачка поставила великий банер зі своїм іменем і станцювала у відвертому вбранні.

Кліп Наді Дорофєєвой
Кліп Наді Дорофєєвой

За декілька днів кліп набрав мільйони переглядів, однак потім він був видалений з сторінки в соціальній мережі.

На запитання Анатолія Анатоліча про цей інцидент, продюсер відповів:

“Ми нікого не хотіли образити чи зачепити чиїсь почуття. Я від лиця компанії ще раз прошу в усіх пробачення!”, — зазначив Потап.

При цьому співак додав, що підходить до будь-якої роботи з ентузіазмом та запалом і інколи це буває занадто. Однак Потап не тримає ні на кого зла і дуже хоче, щоб його правильно почули і зрозуміли. Його позиція — це любов.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва довгий час сумнівалась щодо початку сольної кар’єри і навіть замислювалась на тим, щоб перенести вихід пісні на наступний рік, однак рідні та близькі люди змусили Надю не відступати від задуманих планів і підтримали її у цьому.

З виходом першої пісні співачку привітали багато зірок: Оля Полякова, Даша Астаф’єва, Віра Брежнєва, Євгеній Кот та багато інших.

Схожі статті