Конфлікт на “Золотому грамофоні” – Світлана Лобода покинула церемонію нагородження

Як розповіла Світлана Лобода, вся справа в не професіоналізмі організаторів церемонії. Просто її номер ґрунтувався на центральному реквізиті - ванні.

Виступ Світлани Лободи зірвався на церемонії коли нагороджували премією “Золотий грамофон”. Вона з конфліктом і скандалом пішла з “ВТБ Арена”. Там знімалася новорічна програма. Річ у тому, що зірка та організатори посварилися і зі взаємними претензіями не знайшли консенсусу. І найголовніше Світлані не дали заслужену нею премію – “грамофон”.
Як розповіла Світлана Лобода, вся справа в не професіоналізмі організаторів церемонії. Просто її номер ґрунтувався на центральному реквізиті – ванні. Вона поінформувала організаторів церемонії, що у неї буде залучена ванна у виступі. Це вона сказала за 14 днів до відкриття церемонії.

Але потім вона з’ясувала, що Марі Краймбрері виступатиме раніше Лободи та у неї такий же реквізит – ванна. Природно це засмутило Світлану, вона розуміла, що після її виступ не принесе такої новизни та успіху. Щоб згладити ситуацію, вона запропонувала, щоб їх номери з ванною були рознесені та між ними було кілька інших виступаючих. Однак їй не пішли назустріч організатори церемонії. Світлана Лобода засмутилася і покинула церемонію. Вона емоційно посперечалася з ними та пішла. Як повідомила Світлана, перед виступом вона підготувалася ґрунтовно. Їй були викликані з Києва постановник, каскадер, і акробати для виступу в її номері. Це ціла команда. Вони довго репетирували та витратили багато зусиль і коштів. Вона викладалася на повну. І тому її можна зрозуміти. Такого “сюрпризу” Світлана від організаторів шоу не очікувала.

Вона в соцмережах опублікувала як повинен був проходити її номер.
Тому вона повідомила в соцмережах, що все одно покаже свій виступ своїм шанувальникам. Світлана хоче показати не марні старання своїх співробітників і її теж. Адже цією відмовою на шоу, де вона не виступила, організатори відібрали можливість глядачам побачити прекрасний виступ.
Однак Світлана Лобода вже заспокоїлася та готується виступити зі своїм номером найближчим часом і порадувати глядачів і своїх шанувальників. Це буде незабутній номер, який повинен всім сподобатися. Талановиті люди повинні бути потрібні та заохочені. А її команда включає багато талановитих людей.

Схожі статті