Які новорічні образи приміряли українські зірки в дитинстві: Винник був Бабою Ягою, а Камінська – лисичкою

У які образи на Новий рік найчастіше одягали батьки зіркових нащадків.

У розпал підготовки до новорічних свят зірки українського шоу-бізнесу пригадали ролі яких героїв їм найчастіше діставалися у дитинстві.

Так, через рудий колір волосся солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська приміряла на себе роль Лисички. Співачку це, здається, ані трохи не засмучувало, на відміну від іншої зіркової рудої.

Ще однією лисичкою українського шоу-бізнесу була Наталія Могилевська. Проте їй ця роль не дуже подобалася. А все тому, що вихователька сказала, що лисичками стають лише неслухняні дівчатка. Всі ж інші зазвичай були сніжинками.

А от хто у садочку та шкільні роки встиг побувати ледь чи не всіма персонажами, так це Даша Астаф’єва. Зірка розповіла, що за шкільні роки встигла побувати і вовком, і лисичкою, і сніжинкою, і снігуронькою. А от зайчиком так і не встигла побувати. Зате сподівається, що у дорослому житті таки встигла стати цим героєм.

Даша Астаф'єва у костюмі сніжинки
Даша Астаф’єва у костюмі сніжинки

Павло Зібров на всіх ранках був поваром, оскільки, як сміється сам артист, добре вмів чистити картоплю. Так і був на всіх святах з ложками. кастрюлями і так далі і завжди щось готував. Як зізнається співак, у нього з часів дитячих свят не лишилося жодного знімку, адже тоді у них був один фотограф на всіх і той у день свята щось встиг відмітити.

А ведучій каналу “Україна” Лілії Ребрик пощастило найбільше. Вона все життя була Снігуронькою. Навіть тоді, коли була темненькою. Ведуча розповіла, що на масовому заході вперше стала Снігуронькою у той час, коли вступила до театрального інституту. Це було новорічне свято у палаці “Україна”.

Лілія Ребрик у костюмі снігуроньки
Лілія Ребрик у костюмі снігуроньки

Зірка “України” пригадала, що в неї завжди були яскраві новорічні костюми. які вони робили разом з мамою.

Багато казкових персонажів приміряла на себе і співачка Світлана Тарабарова. Вона зізналася, що найбільше приємних спогадів у неї залишилося з того періоду, коли вона була Новим роком. з того часу вона часто приходила в садочок зі словами “Я Новий Рік – зустрічайте мене”. Взагалі зірці подобалися всі ролі та персонажі.

Світлана Тарабарова у костюмі ялинки
Світлана Тарабарова у костюмі ялинки

У співака Олега Винника не було такого різноманіття образів. Йому постійно діставалася Баба Яга. Чому так відбувалося Олег Винник і сам не розуміє.

Співачка Світлана Лобода пригадала, що на одному з новорічних ранків була Сніговою королевою. Вона пригадала, що незвичний костюм, який складався з тюлі та осколків новорічних іграшок вони з мамою щшили цілий тиждень. Але це був її найкращий костюм.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.