Мама, співачка, господиня: як Слава Камінська встигає самостійно виховувати дітей після розлучення з Едгаром

Слава Камінська поділилася як виховує дітей та розповіла, що її найбільше турбує у відносинах з ними.

У співачки Слави Камінської двоє дітей: 6-річний Леонард та 5-річна Лаура.

Сама виконавиця розповідає, що не вважає себе хорошою мамою, адже часто залишає дітей та їде у відрядження. Також співачка розуміє. що не можна компенсовувати любов до дітей подарунками, але все одно не може від цього втриматися.

Проте для цього є й інше пояснення. Слава Камінська намагається дати дітям все те, чого в дитинстві сама не мала. Артистка пригадує, що у неї була лише одна іграшка і одна зимова куртка. а от у її доньки гардероб більший, ніж у самої співачки.

Солістка “НеАнгелів” зізнається, що діти її слухаються менше, ніж її чоловіка Едгара. Жінка не вважає себе суворою мамою. але може і підняти руку на дітей. Проте робить вона це у крайніх випадках. коли ситуація виходить з-під контролю.

Слава Камінська з дітьми
Слава Камінська з дітьми

Слава Камінська зауважує, що впоратися з дітьми і насиченим гастрольним графіком їй допомагає колишній чоловік, няня та колишня свекруха. разом з тим жінка не дуже сприймає присутність батьків у себе вдома, адже прекрасно знає, що батьки вчитимуть її життю. Вона вважає, що у відносинах мають бути лише двоє, а будь-яка третя сторона завжди заважатиме.

Як би Слава Камінська не любила своїх дітей, не проводила з ними час і не купувала подарунки, вона постійно відчуває перед дітьми провину, що часто буває відсутньою у їхньому житті. при цьому самі діти дуже люблять свою зіркову маму, хоча часто не слухаються і змушують її понервувати через їхню поведінку.

Найбільше солістку “НеАнгелів” турбувало, що діти б’ються між собою. Хоча, як з’ясувалося, це норма для тих сімей, де діти приблизно одного віку.

Слава Камінська зізнається, що, незважаючи на розлучення, їй подобається, коли діти проводять час з батьком. Іноді Едгар дозволяє дітям набагато більше, ніж зіркова мама. але при цьому саме він є беззаперечним авторитетом для дітей.

Нагадаємо, Слава та Едгар Камінські розлучилися минулого року, але при цьому зберегли чудові відносини.

Вони навіть разом відсвяткували день народження Лаури, чим викликали резонанс у мережі. Зірка пояснила, що якими б не були стосунки у батьків, діти завжди любитимуть батька і прагнутимуть спілкування.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.