Декольте до талії, довжелезне волосся: Лариса Доліна шокувала новим образом на премії “Золотий грамофон”

Лариса Доліна попри свій вік не соромиться відвертих суконь. Співачка вразила своєю появою на премії "Золотий грамофон"

Ларисі – 65 років. Вона струнка, доглянута і, не зважаючи на свій вік, вважає, що жінка має завжди демонструвати свої принади.

Співачка ще раз це підтвердила, вдягнувши дуже епатажну сукню на популярну премію “Золотий грамофон”.

Доліна з’явилася на червоній доріжці у сукні кольору антрацит з глибоким, аж до самісінької талії вирізом. Прозора сіточка на грудях навіть не прикривала спіднє.
Цим образом Лариса привернула увагу не тільки своїх прихильників, а й критиків. Головне зауваження полягає в тому, що жінка дуже відверто одягається, як для свого віку.

Доліна на сцені з 1971 року і знає, як підігріти інтерес публіки до своєї персони.
Лариса не раз шокувала фанатів сміливими образами та зачісками.

Лариса Доліна суттєво змінилася з роками

Колись співачка надавала перевагу каштановому кольору волосся і кучерям. Подейкують, що радянські часи Лариса не раз поводила години у перукарнях, аби зробити собі модну хімічну завивку. Звісно зараз такі сміливі образи виглядають комічно в силу своєї неприродності. Проте, саме такі рішучі зміни і провокували публіку, додаючи популярності Ларисі.

Тепер співачка полюбляє більш натуральний та м’який образ. Вона давно перетворилася на білявку і цей колір їй дуже личить.

Блонд точно пасує Ларисі Доліной

Слідкує Доліна не тільки за модними тенденціями, а й за фігурою.

Якщо у на початку кар’єри у часи СРСР можна помітити, що дівчина зі спортом не дружить, то з віком Лариса усвідомила, що красиве тіло потребує зусиль.

Результатом своїх дієт та тренувань співачка завжди рада похизуватися. Доліна часто обирає достатньо відверті наряди для світських подій та вечірок. Фаворитами гардеробу Лариси є взуття на підборах та витончені сукні, які звабливо оголюють довгі ноги співачки, спину і навіть декольте.

Макіяж – ще одна слабкість співачки. Якщо 30 років тому її мейк скоріше викликав шок, то зараз Доліна підкреслює риси обличчя натуральними кольорами, намагається більшими візуально зробити очі та губи.

Жінка підбирає тип макіяжу так, аби він підкреслив принади її зрілого віку, а не штучно омолоджував. Змінила співачка і дрібні кучері на довге біляве пряме волосся, що шикарно доповнює її образ.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.