Всесвітньо відому українську модель у відвертому костюмі знімальна група посадила у каналізаційний люк

Модель та популярна телеведуча Алла Костромічова опинилася у каналізаційному люці заради зйомок рекламного ролику чергової серії шоу "Супер Топ-модель по-українськи".

Алла Костромічова залишається незмінною ведучою головного модельного шоу країни вже понад шість років. За цей період глядачі змогли оцінити не лише десятки красунь з різних куточків України, а й талант самої Алли.

Костромічова вважається моделлю зі світовим ім’ям, хоча працювати над своєю кар’єрою почала доволі пізно, як для цієї сфери шоу-бізнесу. Алла почала активно підкорювати подіум лише після 20 років, адже у юності дівчина переживала булінг з боку однолітків та родини. За словами моделі, її ображали за її нетипову зовнішність: худорляву статуру, довгі ноги, нетипові риси обличчя. Проте про це вона заговорить потім.

Алла Костромічова прославилася на весь світ

А у молодості, майбутня зірка показів мод пояснювала це тим, що не хоче пов’язувати усе життя лише з моделингом, тому спочатку вона закінчила ВУЗ. Хоча ще у студентські роки вона встигла підписати контракт з одним з найкращих агентств Мілана та Парижа.

У 2014 вона очолила команду української версії “Супермоделі”. Костромічова щоразу не тільки судила учасниць, але й давала їм майстер-класи та уроки. Модель не боялася експериментів та завдань від режисерської групи. За шість років Алла встигла впасти з подіуму, полежати у човні, наповненому живою рибою та злетіти на канатах з висоти декількох метрів.

Для одного з останніх випусків шоу супермодель зі світовим ім’ям не злякалася спуститися на “самий низ” – у каналізацію. Для промо-ролику нової серії Алла вилізла з люку посеред вулиці з довгими заплетеними косами у яскраво-червоному капелюсі та відвертому боді з цікавими вставками. Родзинкою такого незвичного образу стали татуювання по усьому тілу та великий відбиток від червоної помади під шиєю Костромічової. Ексклюзивним відео Алла поділилася на своїй сторінці у соціальних мережах.

Все заради ефектного кадру

“Немає часу пояснювати, але завтра о 19:00 на Новому каналі”, – сказала Алла, після чого відразу залізла назад у каналізаційний люк.

Нагадаємо, що у наступному випуску вирішиться доля суперфіналісток. Наразі відомо імена п’ятьох найкращих учасниць цього сезону – Олександра Литвин, Дарина Майстренко, Аріна Любителєва, Ірина Мойсак та Тетяна Брик.

Схожі статті