Ксенія Мішина вразила відвертим зізнанням про “Холостячку”, чоловіка-тирана та другосортні ролі

Ксенія Мішина розповіла що спонукало її піти на проект "Холостячка" і як складалося її життя до шоу.

Вперше тему проекту “Холостячка” підняла подруга Ксенії Мішиної під час одного з інтерв’ю. Зірка серіалу “Кріпосна” не назвала імені цієї людини, але зауважила, що саме тоді її вперше назвали холостячкою і заговорили про такий формат проекту.

Згодом, як згадує головна холостячка країни, з нею зв’язався телеканал і запропонував взяти участь у такому проекті. Ксенія мішина погодилася і, за її словами, вона не проходила жодних кастингів.

Хоча перед тим як іти на проект дівчина дуже переживала, адже розуміла, що доведеться показувати все своє життя на всю країну, особливо ті його аспекти, які стосувалися причин прийти на проект.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

До цього у Ксенії Мішиної був чоловік, з яким дівчина перебувала у стосунках. Але через агресію з його сторони вони розлучилися. Спершу, як розповіла акторка, у них були чудові відносини з любов’ю, яку вона відчувала і проживала.

В якийсь момент чоловік Ксенії почав проявляти не найкращі свої якості і до якогось моменті дівчина терпіла, намагаючись виправити відносини. У цей момент вона зіткнулася з моментами психологічного та фізичного насилля. Ксенія Мішина розповіла, що спершу чоловік принижував її професію і її саму, запевняючи, що вона нічого не вміє і не може створити сім’ї у класичному розумінні.

Ксенія Мішина зізналася, що у неї були не одні стосунки з чоловіками-аб’юзерами і, зрештою, щоб розірвати це коло дівчина прийняла рішення піти на проект “Холостячка”.

Не складалася у той час і кар’єра дівчини. Їй пропонували зніматися у низькопробих фільмах. Також Ксенія Мішина зізналася, що особисто у неї були моменти, коли її домагалися.

Порятунком для акторки стали зйомки у серіалі “Кріпосна”, який приніс їй всеукраїнську популярність і славу.

Беручи участь у проекті “Холостячка” Ксенія Мішина розуміла, що у її випадку все буде інакше, адже вона сама вирішуватиме з ким їй залишитися. І. як зазначила Ксенія Мішина, вона сама керуватиме ситуацією на проекті.

Крім того, дівчина звернула увагу на те, що проекти лише візуально схожі один на один, але самі герої різні і життєві шляхи, емоції та рішення у них відрізняються.

Перед тим як іти на проект у дівчини було розуміння того, що для когось це піар, але при цьому вона не заперечувала той факт, що у людини можуть виникнути почуття. Або ці почуття стануть взаємними.

Ксенія Мішина на проекті Холостячка
Ксенія Мішина на проекті Холостячка

Ксенія Мішина розповіла, що під час проекту вона знайомила учасників зі своїм сином Платоном. При цьому вона не боялася цього, адже знала, що син дуже комунікабельний і швидко знаходить спільну мову з малознайомим людьми. Як виявилося, чоловікам теж сподобалося таке спілкування і вона намагалися всіляко зацікавити хлопця.

Декому, як розповіла холостячка, це вдалося. З одним з учасників вони наввипередки садили дерева. а з іншими – ганяли на квадроциклах.

Схожі статті