Дружина Комарова вражає не тільки красою, а й добротою: Олександра анонсувала початок благодійної акції

Олександра Кучеренко - той випадок, коли у жінці гармонійно поєдналася краса, доброта та милосердя.

Дружина популярного телеведучого, модель та журналіст, а в минулому переможниця Міс Україна 2016 – Олександра Кучеренко вразила фоловерів ніжним постом у соціальних мережах.

Дівчина розповіла про свій досвід спілкування з вихованцями інтернату.

Олександра працювала модератором онлайн-зустрічей відомих людей з дітьми і помітила, що у вихованців навчального закладу є лише один смартфон або ноутбук майже на цілий клас.

 Я була модератором і бачила ті сяючі очі дітей, які по 10-20 чоловік збиралися біля одного екрану, щоб почути цінні поради від відомих людей.

Так описала свій досвід Саша на своїй сторінці.

Дівчина припускає, що на таких мотиваційних зустрічах могло бути і більше зацікавлених дітлахів, проте технічно більшості це не вдається.

Олександра Кучеренко разом з дітлахами

Не секрет, що такі навчально-виховні комплекси в Україні, як інтернати або сиротинці мають не те, що низький рівень технологічного обладнання, деякі не мають коштів, аби придбати якісну форму для учнів.

Саме тому Олександра закликала всіх небайдужих на своїй сторінці в Інстаграмі долучитися до благодійної акції “#щедрогаджет”.

Дівчина розповідає, що взяти участь – дуже просто. Сенс такої благодійності полягає у тому, що кожен може віддати свій не потрібний гаджет дітям в інтернат.

Дійсно, у багатьох з нас є традиція перед святом Нового року оновлювати смартфони або купувати нові ноутбуки. Часто ми віддаємо старе приладдя своїм родичам, проте, буває, коли непотрібні нам телефони роками відлежуються у шухлядах.

Ми можемо і не помічати, що річ, яка нас не цікавить з тих або інших причин, може відкрити нові можливості іншім. Тим паче у такий буремний час, коли весь світ перейшов в онлайн-режим.

До речі, це не перша благодійна акція, де бере участь Олександра. Дівчина ще у 2013 році у якості волонтерки побувала в Африці, де допомагала дітям, що живуть у голоді та скруті. А ще взяла за правило допомагати дітлахам розбиратися у складних темах, як паління, алкоголь та наркотичні речовини. Дівчина у якості наставника проводить мотиваційні бесіди за здоровий спосіб життя.

Схожі статті