Чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес публічно образив гостя на весіллі: “Іноді варто дослухатися до старших”

Український співак і ведучий Володимир Дантес поділився не дуже приємною для себе ситуацією.

На своїй сторінці у мережі співак розповів. що на одному з заходів. на якому був ведучим потрапив у не дуже приємну ситуацію. Володимир Дантес розповів, що на заході було не дуже багато людей і він усіх запам’ятав по іменах.

І от, до нього підійшов чоловік поспілкуватися на тему музики і назвав гурт, якого Володимир Дантес не знав.

Співак вирішив, що це музика в стилі “Секрет” або “Весёлые ребята” і зауважив, що йому така музика не подобається.

Проте чоловік, якого звали Юрій, наполіг на тому, аби виконавець послухав таку музику.

Після заходу, сівши до авто Володимир Дантес, хоча зі скептицизмом, все ж поставив гурт “Свидание” і був вражений їхньою музикою. Йому здалося, що він перебуває не у власному авто, а на підвіконні у гуртожитку, йому знову 17 років і все життя ще попереду.

Оскільки контактів чоловіка у нього не було, таким дописо артист вирішив привселюдно вибачитись перед чоловіком за некоректні висловлювання. Також співак зауважив, що ми можемо образити на підставі віку не лише малознайомих людей, вік яких нам важко визначити, а й своїх рідних.

При цьому ми робимо це самі того не помічаючи. Таким чином Володимир Дантес на своєму прикладі вирішив показати наскільки неприємними можуть бути наслідки. якщо не звертати належної уваги на інші покоління оточуючих людей.

Прихильники виконавця підтримали його прагнення і позитивно відгукнулися на допис. а дехто зауважив, що знає чоловіка особисто і передасть йому слова Володимира Дантеса.

У відповідь співак також отримав пораду щодо ще одного цікавого гурту. Як виявилося, старше покоління може розповісти молодшому багато чого цікавого про музичні напрямки та підказати цікаві гурти для прослуховування.

Раніше Володимир Дантес поділився роздумами про це непростий для всіх рік. Для себе він охарактеризував його як рік можливостей. Адже саме у 2020 ми отримали багато нових можливостей, новий досвід і навчилися радіти простим речам.

Особливо Володимир Дантес виділив можливість цього року провести більше часу з рідними і наодинці з собою, подумати про ті речі. про які ми. живучи звичним життям, не замислюємося, хоча вони теж важливі.

Схожі статті