Чоловік Таюне Олег Винник випустив власну колекцію солодощів: кожній вовчиці по шматочку щастя

Олег Винник ощасливив вовчиць солодким подарунком.

Український співак і головний вовк країни Олег Винник вирішив спробувати себе не лише у новому проекті, а й у новій сфері діяльності.

У сторіз співак поділився новим знімком, на якому зображена коробка цукерок з логотипом виконавця і побажаннями гарного дня.

На світлині була звичайна коробка цукерок з ініціалами співака.

Тож тепер у відданих вовчиць з’явився черговий привід для радощів. Хто ж відмовиться від сюрпризів від улюбленого артиста та ще й такого харизматичного. невідомо що написали прихильниці Олега Винника, але судячи з того, що кожжен його допис збирає тисячі схвальних відгуків та коментарів. від захоплених повідомлень у артиста теж немає відбою.

Зараз серед артистів стає популярним створювати щось авторське. Так, тіна Кароль створила авторську колекцію взуття, а ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров разом з модельєром Андре Таном створює іменні речі свого проекту.

Вирішив не відставати від зіркових колег і співак Олег Винник, створивши магазин власного бренду.

Схоже таким чином Олег Винник вирішив відмітити новий етап у житті, а саме участь у проектах “Танці з зірками” та “Голос країни”. І чи не той це сюрприз, про який у одному з інтерв’ю згадував виконавець.

Для самого артиста це не така вже й подія, порівняно з концертом на порожньому стадіоні, про який він розповідав у одному з інтерв’ю для “Кави з перцем”. А от для його прихильниць це ще одна нагода стати ближчими до виконавця.

Солодощі від Олега Винника
Солодощі від Олега Винника

Раніше Олег Винник вже робив один сюрприз для прихильниць і під час одного з концертів дарував їм маски. Тепер співак пішов далі і вирішив стати ще ближчим до вовчиць.

У свою чергу прихильниці отримали можливість стати ближчими до кумира і розділити з ним атмосферу свята.

Якби там не було, але улюбленець всіх жінок робить все, аби про нього не забували навіть під час карантину та заборони проведення концертів.

Схожі статті