Джамала поділилась зворушливим знімком з найменшим сином: копія зіркової матусі

Нещодавно Джамала відправилась у відпустку разом зі своєю родиною. При цьому не забувала показувати своїм прихильникам, як проходить відпочинок.

Популярна співачка Джамала активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram. Тому її прихильники з перших вуст дізнаються про всі подробиці зіркового життя. Відтак ще наприкінці листопада 37-річна зірка разом зі своєю родиною вирушила у відпустку. Свій відпочинок сім’я вирішали провести у Єгипеті в курортному містечку Марса-Алам на узбережжі Червоного моря. Вони досить активно проводили час, катаючись на квадроциклах, займались дайвінгом і плавали поряд з величезною черепахою. Знаменитість публікує багато яскравих фото з відпочинку, чим зачаровує мережу. Одна із останніх — це фото з наймолодшим сином.

Джамала показала зворушливе фото з сином
Джамала показала зворушливе фото з сином

Фоловери у захваті від зіркової матусі та маленького Селім-Гірая. Щаслива матуся разом з сином із захопленням щось роздивляються у воді.

Коментарі прихильників під публікацією Джамали
Коментарі прихильників під публікацією Джамали

Попередньо співачка показала світлину зі своїм страшим сином Емір-Рахманом, яка також сподобалась підписникам не менше, ніж інші. Багато відмітили, що син схожий на свою зіркову матусу.

Джамала зі своїм старшим сином
Джамала зі своїм старшим сином

Особисте життя Джамали

Співачка вийшла заміж 2017 року 26 квітня. Своє щастя вона знайшла з економістом Бекіром Сулеймановим, з яким вона підтримувала стосунки ще з 2014 року. Варто зазначити, що чоловік Джамали на 8 років молодше неї, однак це не завадило їм знайти спільну мову і створити міцну сім’ю. До того ж, саме Сулейманов переконав співачку взяти участь в “Євробаченні”. За її словами, чоловік намалював для неї схему, де розповів про плюси і мінуси участі в конкурсі.

Весілля пари відбулося в Києві за всіма татарськими традиціями. А 27 березня 2018 року співачка вперше стала мамою і народила сина Емір-Рахмана Сеїт-Бекіра.

Джамала з сім'єю
Джамала з сім’єю

19 червня 2020 року у зірковій родині знову відбулось поповнення. Джамала народила другу дитину. Сина назвали Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.