Дружина Дмитра Комарова показала фото з новою зачіскою: підтвердила статус головної красуні шоу-бізнесу

Олександра Кучеренко володіє неймовірною красою і вміє вдало себе показати, що з успіхом постійно доводить у своїй соціальній мережі.

Дружина відомого телеведучого тревел-шоу “Світ навиворіт” Дмитра Комарова не лише неймовірна красуня, а й професійний журналіст, модель та “Міс Україна 2016”. При цьому Олександра Кучеренко активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram і публікує багато неймовірних світлин, адже за нею стежать понад 126 тисяч фоловерів.

Щоб підтримувати інтерес своїх шанувальників красуня показала неймовірний образ в ніжній голубій сукні та легкою укладкою. Виглядає Олександра просто бездоганно.

Олександра Кучеренко в неймовірному образі
Олександра Кучеренко в неймовірному образі

Нагадаємо, що напередодні у її чоловіка Дмитра Комарова відбувся ювілей популярного тревел-шоу “Світ навиворіт”. Вже 10 років проект радує і показує телеглядачам незвідані місця світу. У той час Олександра кумедно привітала чоловіка зі святом, опублікувавши у сторіс в Instagram декілька кумедних відео.

Олександра Кучеренко привітала чоловіка зі святом
Олександра Кучеренко привітала чоловіка зі святом

У них вона розповідає, що не розуміла як жила до цього моменту, адже тепер у її житті з’явилась чайна церемонія, можливість спробувати чудодійну силу сушених жаб, салат з черв’яками, а замість корони — справжній головний убір папуасок.

Нагадаємо, що стосунки між Дмитром Комаровим та Олександрою Кучеренко зав’язались, коли вони брали участь в популярному шоу “Танці з зірками”. Однак тоді пара ретельно намагалась приховати свій зв’язок. Дмитро навіть зізнався, що через проект вони ледь не розійшлась, адже це для них було справжнім випробуванням. При цьому телеведучий додав, що вони вирішили, якщо шоу не зруйнує їх стосунків, то вони будуть щасливо жити до 90 років.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Вперше пара зустрілась на конкурсі “Міс Україна”, де дівчина брала участь, а ведучий був суддею. Однак іскра між ними промайнула, коли вони почали спілкуватись ближче. Зіркова пара зустрічалась два роки і лише потім одружилась та почала жити разом. Подружжя повінчалось у Єрусалимі, а розписались у Києві.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.