Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк вирішив вийти з тіні та розпочати музичну кар’єру на “Голосі країни”

Новий сезон дуже скоро стартує, а Віталій Борисюк вирішив приголомшити заявою про вихід на сцену відомого шоу.

Відомий український актор, продюсер та співак, Віталій Борисюк, вирішив вийти на сцену нового сезону шоу “Голос країни”. До речі, це вже буде 11 сезон, який транслюється в Україні.

Поки що чоловік Ольги Сумської до кінця не розкриває з якою метою іде в ефір: нагадати про себе, взяти участь, як конкурсант, а може він підготував спеціальний номер поза конкурсом, яким готовий вразити всю Україну.

Єдине, що прокоментував актор – це те, що йому подобається атмосфера шоу. Він зазначив, що любить якісний звук, музику та драйв. Крім цього, Борисюк зазначив, що й сам має голос і завдяки своїм вокальним даним, не бачить перешкод в участі.

Щоправда, українці знають краще творчий доробок Віталія у сфері кіно та театру, аніж у музичній сфері. І лише не так давно Борисюк оприлюднив композицію “Снежная королева”. З публікацій у соціальних мережах зрозуміло, що артист дуже пишається своїми музикальними здібностями та використовує кожну можливість, щоб взяти до рук гітару.

Щасливе подружжя

Точно відомо, що Борисюк не стане тренером “Голосу”, адже імена суддів вже відомі.

Ними стали: Тіна Кароль, яка вкотре буде засідати у тренерському кріслі, Надія Дорофєєва, Monatik та улюбленець публіки Олег Винник.

До речі, співак, хоч і не має досвіду тренерства у цьому шоу, заявив, що бачить у цій програмі велику ідею.

За словами Олега Винника, весь світ має знати Україну, як співочу країну, і саме у нас має з’явитися талант, який стане прикладом для всього світу. Відомий співак не приховує, що має намір співпрацювати на шоу лише зі здібними музикантами.

Новий тренерський склад – це не єдине, чим буде вражати цей сезон.

У зв’язку з пандемією відбір учасників буде проходити онлайн. Участь організатори пропонують взяти на сайті каналу.

Конкурсантам потрібно буде надіслати 3 аудіо записи, а також додати відео. Крім цього, в переліку питань є пункт у якому потрібно буде розповісти про виконавців та їх пісні, які конкурсант представляв у відео.

Судячи з пункту-питання про зайнятість, сезон триватиме з грудня 2020 по травень 2021.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.