Настя Каменських запросила усіх бажаючих до себе в гримерку: Потап такого не очікував

Настя Каменських завжди ділиться зі своїми підписниками цікавими деталями із життя. Не цей раз вирішила піти далі.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, завжди знає, чим вразити своїх прихильників. Тому останнім часом фоловери спостерігали за кардинальними змінами іміджу та здоровим способом життя, яким живе співачка. Про все це зірка розповідає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. До слова, за нею стежить 5,3 мільйони фоловерів.

Співачка захотіла стати ближчою зі своїми шанувальниками і вирішила запросити їх до своєї гримерки. 33-річна знаменитість опублікувала в Instagram нове фото, де одягнена в стильну джинсову куртку, має красиву зачіску і виглядає просто бездоганно.

Настя Каменський опублікувала нову світлину у своїй соціальний мережі
Настя Каменський опублікувала нову світлину у своїй соціальний мережі

У підписі до публікації зірка зазначила, що хоче запросити своїх прихильників зазирнути у її гримерку, яку вона покаже у прямому ефірі на її сторінці в соціальній мережі TikTok. Зустріч відбудеться в четвер, 17 грудня, о 15:00 за Київським часом. Каменських зазначила, що хоче провести своїх відданих фанатів за лаштунки одного з найбільш грандіозних шоу та показати багато цікавого. При цьому вона готова відповісти на питання, які фоловери для неї підготують. Співачка вибере найцікавіші і привідкриє завісу зі свого зіркового життя.

Тим часом прихильники активно почали писати свої запитання та все, що їх цікавить у коментарях під публікацією. Ось деякі з них:

  • Збираєшся кудись летіти на відпочинок після Нового року?
  • Як ти бачиш своє життя через 10 років?
  • Який твій найкращий спогад із дитинства?
  • Що ти розумієш під словом “кохання”?
  • Коли ви приїжджаєте на відпочинок, що робите у першу чергу?
  • Чи відчуваєш ти, коли кохана людина тобі бреше?

Шанувальники зірки із захватом чекають ефіру, щоб дізнатись про свою улюбленицю трішки більше.

Схожі статті