Лілія Ребрик розкрила секрет цікавих сімейних вечорів: і це точно не телевізор

Лілія Ребрик розповіла і показала як родина проводить зимові вечори.

З наближенням свят зірки українського шоу-бізнесу починають ділитися варіантами подарунків для рідних та близьких.

Не стала винятком і ведуча Лілія Ребрик. Оскільки у неї аж двоє дічаток, то вибір подарунків має задовольняти обох.

Ведуча зауважила, що обрати подарунки для донечок для неї не проблема і зізналася. що любить ігри, в які можуть грати всі. Таким універсальним заняттям для ведучої став конструктор.

Лілія Ребрик зазначила, що власне зібрати конструктор – не проблема, зате у захваті від процесу вся родина.

Також Лілія Ребрик вкотре продемонструвала любов родини до сімейних образів. такі часто можна помвтиити на самій ведучій та її донечках, Діані та Поліні. А от чи бере участь у такому зірковий тато – не відомо. І, схоже, найчастіше у родині за кадром опиняється саме він.

Телеведуча у дописі також поділилася коротеньким відео, на якому показала як вони всією сім’єю розважаються складанням конструкторів. Найбільше захвату саме у дівчат, адже це таке поле для фантазій та втілення найсміливіших дитячих мрій.

Прихильники ведучої зауважили, що їхні діти теж в захваті від конструкторів. А ще зізналися, що найважче обрати подарунки для батьків. Як виявилося, проблема у виборі презентів є і для других половинок. особливо. як зізнаються прихильники, коли вже все бажане подарували.

Раніше ведуча поділилася святковим знімком біля ялинки. Вбрана вона була у спортивний костюм і кросівки, тож поцікавилася улюбленими речами прихильників. Як виявилося, більшість фанатів зірки люблять спортивні костюми, але при цьому мріють про сукні та високі підбори.

Помітно, що на фото ялинка поки не прикрашена, але це лише справа часу. Ймовірно, що прикрашатиме родина зелену красуню саме на свято Миколая. щоб остаточно налаштуватися на святковий настрій.

Хоча, як розповідала ведуча, такий настрій до неї приходить вже з початком останнього місяця року. Адже саме він асоціюється зі снігом, вогнями. розвагами та атмосферою чарівості.

Саме цього місяця ми всі очікуємо див і ненадовго повертаємося у дитинство, де взимку відбувалася справжня казка.

Схожі статті