Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розповіла про серйозне ДТП: всі подробиці

Відповіді на питання підписників можуть відкрити постать зірки з нового боку. Не завжди, що питання, що відповіді можуть бути позитивними.

Анна Заворотнюк попри хворобу матері активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Здається, дівчині вистачає енергії та на фотографування, і на мотивацію підписників, і на відповіді фанатів.

Дівчина стала популярною завдяки своєму акторському таланту і знімання у підлітковому серіалі. Проте, зараз веде свій блог та сконцентрувала діяльність на модельній кар’єрі. А ще Анна любить поспілкуватися зі своїми підписниками та не соромиться відповідати навіть на провокаційні питання.

Так, з чергової сесії популярної блогерської гри “Питання-відповідь”, підписники дізналися про те, що Анна потрапила у ДТП.

Анна поділилася моторошною новиною

Дівчина раніше хизувалася світлинами на квадроциклах. Проте, деталей дорожньої пригоди не розповідає.

А ще, як виявилося, дівчина дуже серйозно ставиться до стосунків та вибору партнера.

Підписники відверто запитали, чи зустрічалася Анна з двома хлопцями одночасно. На це дівчина відповіла однозначно негативно. Не було у неї також і досвіду пошуку партнера на побаченнях “в сліпу”.

Як насправді складаються особисті стосунки Анни з хлопцями?

Відомо, що дівчина не любить показово розповідати, а ні про проблеми (в цьому ми переконалися, після того, як стали відомі подробиці хвороби Анастасії Заворотнюк), а ні про позитивні щасливі моменти кохання. Тим не менш, фоловери помітили, що букетами квітів від прихильників Анна все ж таки похизуватися любить.

Одним з обранців молодої акторки був реп-виконавець Єгор Крід. Проте пара зустрічалася недовго. Артист після розриву розповів, що хотів серйозних стосунків, а дівчина виявилася зовсім юною для них.

А ось 2017 рік сколихнув мережу, адже з’явилися чутки про таємно укладений шлюб Анни. Приводом для пліток стала фотографія дівчини з обручкою на пальці. Тим не менш, цей факт не підтвердився. Більше того, Анастасія Заворотнюк стала на захист доньки та розвіяла міф.

Проте помітно, що дівчина любить провокувати. Не так давно Анна виклала світлину у білій, наче весільній дизайнерській сукні, і попросила підписників визначитися, яке ж фото найгарніше.

 

 

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.