Володимир та Христина Остапчуки показали зворушливі кадри з підготовки до першого сімейного свята

Новоспечена сімейна пара шоумена Володимира та нотаріуса Христини Остапчуків теж готується до першого сімейного нового року.

Пара показала як вони проводять вечір і прикрашають ялинку. сама зелена красуня не дуже висока і, на радість деяким прихильникам, штучна. Вони зауважили, що раді штучній красуні, адже живуть біля лісу і кожного разу перед Новим роком бачать як обрізають верхівки ялинок на продаж.

За новорічними клопотами Володимир та Христина не забувають про веселощі та ніжність одне до одного, що теж не залишилося непоміченим прихильниками зіркової пари.

https://www.instagram.com/p/CI1SapAhYt8/

Більшість підписників подружжя шоумена та нотаріуса зазначають, що вони дуже гарна пара і в них так само гарна перша сімейна ялинка.

До речі, Володимир та Христина прикрасили дерево білими та золотисто-білими кульками. різними фігурками, зіркою і гірляндою з ліхтариками. Так на їхній ялинці опинилися сніжинки, коробочки, ейфелеві вежі. олені та інші атрибути свят та нагадування про знакові моменти їхніх стосунків.

Виглядала зіркова ялинка ніжно і дуже тепло. Так само, які стосунки у зіркового подружжя. щоправда декому все ж не давало спокою чи буде ялинка у дітей шоумена Емілії та Евана.

Щоправда і знайшлися ті. кому дуже вже треба пожартувати при кожній нагоді. Вони поцікавилися чому подружжя ходить вдома у джинсах і чи це взагалі зручно. На що Володимир Остапчук пожартував у відповідь, зазначивши, що вони з Христиною занадто худі для спортивних костюмів.

Прихильники пари також відмітили і пісню. під яку подружжя зробило ролик, зауваживши, що теж її дуже люблять. А також трохи помріяли аби прикрашання ялинки насправді займало так мало часу.

Зауважимо, що весілля Володимира остапчука та Христини горняк стало однією з найобговорюваніших подій українського шоу-бізнесу і спровокувало багато розмов. одні підтримували пару і бажали їм щастя і просто тихо раділи за них. А от більшості не давало спокою щастя та нова родина шоумена. Вони вважали. що це нечесно по відношенню до колишньої дружини та дітей і постійно пророкували їм швидкий розрив.

Щасливі Володимир і Христина Остапчуки
Щасливі Володимир і Христина Остапчуки

Проте Володимир та Христина не зважають на хейтерів і продовжують насолоджуватися сімейним щастям. А дізнавшись скільки всього нотаріус вислухала від хейтерів та прихильників його колишньої дружини, Володимир остапчук був вражений наскільки у нього терпляча дружина і як вона взагалі витримала такий потік негативу на свою адресу.

Схожі статті