Влад Яма опублікував зворушливе послання сина і замислився про другу дитину

Маленький Леон Яма зробив батькам зворушливого подарунка.

Влад Яма завжди пишався сином і дуже ніжно про нього відгукався. Нині хлопчик проявляє себе з творчої сторони та зірковий батько просто у захваті.

Влад з дружиною опублікували сторіз, де показали листівку, зроблену їм на Новий рік.

Леон Яма подарував батькам листівку

Син Леон з пластиліну зобразив сніговика та ялинку. Крім цього, хлопчик написав побажання до свята своїм батькам. Мамі він бажає мати багато косметики.

Щиру дитину Влад вже показував підписникам, коли хлопцю виповнилося 5 років. Танцюрист зазначив, що того дня для нього все змінилося.

Леон написав зворушливого листа

Варто зазначити, що зірковий батько дуже довго тримав у таємниці, як виглядає його син. До чотирьох років ніхто навіть не здогадувався, де перебуває хлопчик і як його виховують. Проте, випадковий епізод на телебаченні все змінив. Після цього Влад Яма виставив в Інстаграм фото усієї родини і перестав приховувати сина.

Користувачі помітили, що хлопчик дуже схожий на батька у дитинстві.

Взагалі Влад схильний до того, щоб не виставляти на показ сімейні стосунки. Без зайвої публічності артист зіграв весілля. Розділяє таку ж позицію і його дружина.

Попри свою артистичну натуру, танцюрист зізнавався, що йому у приватному житті складно бути емоційним. Він намагається уникати сварок, а якщо й такі трапляються, танцюрист намагається зробити перший крок до примирення.

Що не можна сказати про його дружину. Яма згадував, що попри довготривалі стосунки, Ліліана тільки згодом почала змінювати свій характер і знаходити у собі сили вибачатися.

Коли у подружжя з’явився син, то вони обидва помітили, що стали байдужіше ставитися до конфліктів та м’якше реагувати на дрібні негаразди. Про другу дитину пара замислювалася вже давно. І сам Яма казав, що не проти, якби у них народилася ще й дівчинка.

Проте, остання публікація Влада каже про інше: танцюрист замислився про те, щоб взяти у родину собаку.

Танцюриста сфотографували серед знімального процесу з собаками. Великі породи оточували Влада, а вже у наступному відео, що виклав танцюрист, 3 песики ледь не змусили артиста впасти просто на землю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.