Травесті-діву Монро звинуватили у плагіаті образу Ірини Білик: фанати шоковані, зірка мовчить

Що Білик, що Монро полюбляють образ відомої білявки. Проте, лише в одної пародія переросла у реальне життя

Травесті-діва Монро обожнює епатажні образи. В арсеналі артистки безліч перук і Монро готова змінювати образи.

Відомо, що діва інколи проводить майстер-класи зі свого макіяжу і не втрачає шансу продемонструвати новий образ у мережі. Монро активно веде свій Інстаграм і ще популярності у соціальних мереж, вміла спілкуватися з хейтерами та використовувати для своєї популярності ненависть інших.

Нещодавно, епатажна травесті-діва виклала на свою сторінку образ, який вона створила з перукою короткої стрижки. Монро запропонувала навіть підпис до фото підписникам. З-поміж всього, фанати помітили, що макіяж і зачіска роблять травесті-діву підозріло схожою на Ірину Білик.

Стиль співачки травесті-діва використовувала не раз. Часто прихильники та критики помічали, що Монро подобається стиль укладки Ірини. Проте, яке насправді ставлення до Білик в артистки – невідомо.

Травесті-діва білявка Монро насправді – Олександр Петрович Федяєв, випускник хімічного факультету.

Монро до трансформацій

Проте, до точних наук серце майбутньої лідерки думок не лежало. Сцена, епатаж та зміна образу – ось, що цікавило насправді.

Свій шлях до перевтілення Монро розпочала більш як 20 років тому, ставши ведучою вечірок. Шоу-бізнес виявився покликанням і вже згодом, травесті-діва створює перший професійний колектив артистів-чоловіків, що перевтілювалися у жінок.

Шоувумен були впевнені, що жінкою можна не лише народитися, а й стати.

Цікаво, що попри неоднозначну кар’єру, організацію безлічі вечірок для представників нетрадиційної орієнтації, Монро розповідає, що з критикою стикається часто і взагалі з дитинства. Проте, роки такого досвіду дозволяють не реагувати різко на коментарі та не переходити у відкриті конфлікти.

Якщо коментарі мають негативне забарвлення, як-от про порівняння з Іриною Білик, Монро ставиться до цього з гумором, проте, відкриту агресію, ненависть та заклики до насилля, артистка одразу блокує, аби припинити поширення чорного хейту. Повернутися таким людям на сторінки травесті-діви – немає шансів.

Схожі статті