Настя Каменських коротко обрізала волосся та готова у новому образі поспілкуватися з фанатами

Сьогодні Каменських планує вести прямий ефір з підписниками. Ми підготували список тем для питань до зірки.

Вона  у білій пухнастій кофтинці та з новою короткою зачіскою. Такою сьогодні показалася фанатам на своїй сторінці в Інстаграмі Настя Каменських. Новий образ приголомшує.

Прихильники звикли бачити Настю з довгим розкішним кучерявим волоссям. Коротка зачіска, звісно пасує, але до чого така швидка зміна образу? Ще вчора Настя опублікувала світлину, де її шикарне волосся зібрано в елегантну високу зачіску, а сьогодні вже на відео  – каре.

Жінка оголосила про те, що о 15.00 готова поспілкуватися з фанатами у новій популярній мережі TIKTOK. Крім відповідей на питання, співачка обіцяла також багато розповідати про себе.

До речі, зірка вже робила публікацію, де розповідала, що наважилася на прямий ефір з прихильниками. Робити трансляцію зірка планує з гримерки.
Ми, з огляду на останні події житті зірки, склали свій список тем для питань, які можна поставити зірці під час ефіру.

Новий образ

Настя Каменських у звичному образі

Звісно, не може не бентежити кардинальна зміна іміджу Насті.
Досвід підказує, що зміна образу зірки часто може бути пов’язаний із новим етапом творчості або з особистим життям. Наприклад, Тіна Кароль, у 2010 році з’явилася з короткою стрижкою у кліпі “Зачем я знаю”, яка розповідає історію жінки, що пізнала почуття зради з боку коханого.

Чутки про вагітність

Настя Каменських досить давно співпрацює, як артист з Потапом і чутки про вагітність співачки супроводжують майже весь час, поки вона на сцені. Може пора поставити крапку в цій історії?

Участь у новому шоу

Дуже скоро побачимо Настю у новому амплуа

Вже давно не секрет, що Каменських бере участь у новому шоу “Маска”, яке вперше буде проводитися в Україні.

Співачка розповідала, що по переду на неї чекає справжній детектив, адже доведеться дізнатися, хто насправді приховується за яскравою карнавальною маскою.

Дозвілля та Новий рік

Запитання про те, як зірка проводить вільний час та що планує зробити до свята Нового року – найпопулярніші за словами самої Насті. В одній із публікацій Каменських буквально “дає добро” на ряд таких запитань. То ж чому не скористатися шансом і не дізнатися про плани співачки?

Схожі статті