Скільки років нареченій Павліка і чому Чапкіс поставив всіх перед фактом: весілля 2020, які всіх здивували

Ці пари стали справжнім відкриттям 2020 року, їх весільні церемонії не залишили байдужими нікого.

2020 рік можна впевнено вважати роком тотальної ізоляції. Проте, навіть це не зупинило закохані пари українського шоу-бізнесу  бути разом і узаконити свої стосунки. Не всі союзи отримали похвалу від прихильників, деякі відверто шокували. Погляньмо, хто цього року мав найскандальніше одруження.

MamaRika та Сергій Середа

Шлюб складали не в Україні

Ця пара молодої співачки та гумориста-одесита цікавила прихильників вже давно. Теперішнє подружжя мало достатньо тривалі стосунки і ось, цього року вирішили врешті-решт побратися.

Та на печаль фанатів, церемонія пройшла у суцільній таємниці. Для того, щоб все пройшло без зайвих свідків, закохані навіть відправилися на безлюдний острів. Кажуть, на весіллі не було навіть друзів, а всі, кого запросили молоді був фотограф та відповідальний за проведення церемонії.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова

Після такого можна і в кохання повірити

Здається, кохання на шоу “Холостяк” дійсно справжнє. Даша Квіткова, яка стала переможницею, дуже швидко отримала статус нареченої.

Свято коштувало молодятам понад 2 мільйони гривень.

Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова

Шлюб викликав дискусії

Ця пара викликала цілу дискусію у мережі, адже на момент весілля молодому було 54 роки, а його нареченій всього 26.

Катерина працювала концертним директором Віктора. Щоб злі язики не зурочили весілля і не розпустили зайвих пліток, пара тримала у секреті церемонію одруження. Лише після того, як обручки вже прикрашали руки обох – подружжя вирішило розповісти правду.

Антін Мухарський та Єлизавета Бєльська

Антін нарешті знайшов своє щастя

Після скандального розлучення зі Сніжаною Єгоровою, актор, письменник та музикант Антін Муханський нарешті зустрів своє кохання.

Шість років тривав роман закоханими, подробиці пара активно приховувала. Прихильникам залишалося лише здогадуватися, чому мистецтвознавця Єлизавета досить часто супроводжує Муханського.

Цього року пара врешті-решт узаконила свої стосунки.

Григорій Чапкіс та його кохана

Маестро досі приховує свою дружину

Ось цей шлюб поправу можна назвати найбільш скандальним. Григорію Чапкісу вже 90 років, а його обраниці менше на 52 і за віком вона ровесниця онучки маестро.

Танцюрист дуже тепло завжди відгукається про свою молоду дружину, але ім’я тримає у секреті.

Схожі статті