Віра Брежнєва розповіла про найкращий день в її житті: Костянтин Меладзе добре постарався

Віра активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram і розповідає своїм підписникам про найцікавіші моменти свого життя.

Українська популярна співачка, яка на даний момент будує свою музичну кар’єру за кордоном, дала яскравий концерт у Москві. Таким чином вона подарувала безліч незабутніх емоцій своїм прихильникам, які з нетерпінням чекали виступу своєї улюблениці. Адже в цьому році через пандемію коронавірусу більшість концертів було відмінено або перенесено на тривалий час.

Однак Віра добилась того, щоб виступати в столиці Росії 16 грудня. Хоч вона й зазначала, що організаторам було поставлено безліч умов, яких вона дотримувались.

Тож нещодавно зірка зібрала відданих фанатів і виконала для них свої найкращі хіти. Про це співачка розповіла у на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, опублікувавши серію яскравих фото.

Віра Брежнєва показа, як проходить її концерт
Віра Брежнєва показа, як проходить її концерт
Неперевершена Віра Брежнєва на концерті у Москві
Неперевершена Віра Брежнєва на концерті у Москві
Концерт Віри Брежнєвої у Москві
Концерт Віри Брежнєвої у Москві

Для виступу знаменитість обрала простий повсякденний образ: широкі штани та біла майка. Однак виглядала Віра просто бездоганно.

16 грудня пройшов концерт Віри Брежнєвої
16 грудня пройшов концерт Віри Брежнєвої
Прихильники у захваті від концерту Віри Брежнєвої
Прихильники у захваті від концерту Віри Брежнєвої

У підписі до публікації співачка додала, це був найбільш музичний, атмосферний, наповнений світлом і енергією вечір за останні вісім місяців. Цей акустичний концерт став справжнім ковтком свіжого повітря, адже всім потрібні емоції і вчора всі їх отримали.

При цьому співачка зазначила, що концерт пройшов за всіма правилами та нормами і вона вдячна усім прихильникам за терпіння, щоб попасти на цю довгоочікувану зустріч.

До того ж, Віра розповіла, що після концерту, який пройшов навіть краще ніж вона очікувала, прийшла велика кількість відгуків і прохань повторити цей момент, що дало поштовх до того, щоб зіграти в різних містах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.