Леся Нікітюк хоче співати дуетом: зірка оголосила про вихід нової пісні, але партнера тримає у секреті

Леся Нікітюк оголосила, що готова заспівати дуетом на Новий рік. Подробиці ведуча розкриває дуже повільно.

Леся Нікітюк вочевидь дуже скоро постане перед фанатами у новому амплуа. На своїй сторінці в Інстаграмі зірка розповіла, що дуже скоро всі побачать її новий дует і почують пісню у виконанні ведучої. Пісня буде присвячена до свята Нового року.

Деталей Леся не розкриває і видно, що їй було важкувато розповідати новину, адже Нікітюк була засмучена невдалим манікюром, який по кольору не підходить символу нового 2021 року – Бику.

Леся давно вже виступає на сцені, проте, у музичній сфері вона почала себе пробували лише цього року.

Часто у своїх передачах ведуча жартома могла щось проспівати. Що правда, на карантині Леся Нікітюк та культова група Patsyki z Franeka виконали пісню “Stay at home” на Благодійному марафоні “Ти не один”.

Леся розповідає про свої плани

Заради своєї передачі про подорожі Україною, Леся також записала саундтрек “Ями”, який тематично вплітається до загальної концепції шоу Нікітюк. Хоча текст, здається, скоріше не про подорожі, а про кохання. Стосунки ведуча порівнює з ямами на дорогах.

Легку мелодію та нескладний і близький всім текст супроводжує кліп у стилі ігор 1990-х років.

Так з ким планує співати Нікітюк?

Поки що ведуча тримає цю інформацію у секреті. Леся підбурює фанатів і хоче, аби ті здогадалися, хто зі співаків складе зіркову пару у дуеті на сцені. Серед запропонованих варіантів – Оля Полякова, Камалія, Лада Денс та Амадор Лопес. Знаючи всю ексцентричність характеру ексведуча “Орла та Решки”, будь-хто може їй скласти компанію і не обов’язково зі запропонованого списку.

Ведуча пропонує відгадати

Фанати впевнені, що Леся на сцені не розгубиться, адже на то є причина.

Кар’єру у шоу-бізнесі починала, граючи у КВК. Здається, її номер про балакучу дівчину у маршрутці – безсмертний. Там же, виступаючи у різних конкурсах, потрібно було проявляти всі свої таланти. В тому числі й співочі.

Сценічній творчості Леся присвячує майже весь свій час і навіть пішла на великі жертви. Річ у тім, що дівчина з дитинства займалася професійно спортом, проте, улюблене заняття довелося залишити для творчого розвитку.

Схожі статті