Христина Орбакайте вперше за довгий час показала дорослу доньку та перервала мовчання в Інстаграм

Донька зірки проживає у Сполучених Штатах. Сама Орбакайте там також любить проводити час.

Христина Орбакайте нарешті перервала мовчання у соціальних мережах. Зірка виклала кілька смішних та безпосередніх відео, де веселиться з донькою. Виявляється, родина потрапила у завірюху.

Зараз Орбакайте перебуває у США, де вчора почалася справжня заметіль. Рейси на літаки – скасовано, а Христина не знає, як їй повернутися назад додому до близьких. Проте, видно, що співачка не впадає у відчай. Попри негоду, Орбакайте разом з донькою вирішили піти кататися на санчатах.

Орбакайте з донькою розважаються

Видно, що через погоду людей на вулиці взагалі немає, лише пару машин проїздять мимо. На відео Христина сміється, що у доньки скасували шкільні заняття, і взагалі у таку негоду заведено сидіти вдома, але наперекір всьому родина пішла гуляти.

Відео вийшло дуже позитивним, а вже у сторіз зірка виклала фото з донькою на фоні прикрашеного новорічного Нью-Йорку. Виглядає дуже святково.

Місто дуже засніжило

Таке ставлення співачки до пригоди – дуже гарний приклад того, як не слід впадати у відчай, і потрібно використовувати ситуацію собі на користь.

Зі Штатами зірку пов’язує родина. По-перше, тут більшу частину року працює її чоловік, а по-друге, тут проживає її донька. Дівчинка тут ще й навчається. Кажуть, що Клавдія (так звати доньку) веде розкішне життя, попри свій вік.

Раніше ходили чутки, що Орбакайте хоче відправити доньку до Росії та віддати її на навчання там. Фоловери припускали, що дівчинка може піти в одну школу разом зі своїми родичами – молодшими дітьми Алли Пугачової. Проте, жоден з родини Христини, не підтвердив дану інформацію.

Ставлення в Орбакайте до чуток – однозначне. Жінка не раз розповідала, що з дитинства живе в атмосфері нагляду з боку журналістів та прихильників. Проте, просить не вірити чуткам і слідкувати за її сторінками у соціальних мережах, адже там Христина публікує офіційну інформацію.

Переїздити, вочевидь немає сенсу. У Христини з чоловіком тут є також і нерухомість. Подружжя придбало квартиру на мальовничому узбережжі Маямі.

До речі, у Штатах Орбакайте живе з 1994 року.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.