Юрій Ткач, Віталій Козловський та інші зірки зізналися, що їх лякає найбільше: плазуни, темрява, стоматологи

Українські зірки вкотре доводять, що вони такі самі люди, як і всі.

І на підтвердження цього вітчизняні знаменитості вирішили поділитися з прихильниками що ж саме їх лякає найбільше.

Віталій козловський зізнався, що дуже боїться різних плазунів. І от, дізнавшись про таке слабке місце співака, йому влаштували зустріч у кафе, родзинкою якого були танці зі зміями.

Артист зізнався, що не завжди боявся змій. Цією фобією він завдячує невдалому походу до контактного зоопарку, коли змія, вочевидь, неправильно зрозумівши наміри зірки, почала розлючено сичати на нього, а потім і взагалі вкусила.

Віталій Козловський боїться змій
Віталій Козловський боїться змій

Насправді, наблизившись до змії у контактному зоопарку співак хотів її лише погладити. Погладив артист її так, що досі боїться навіть дивитися в бік змій і взагалі будь-яких рептилій

У темненької Віки із “НеАнгелів” теж є свій скелет страху у шафі. Дівчина страшенно боїться стоматологів, але красива усмішка вимагає ще й не таких жертв. Перед тим, як сісти у крісло, дівчина довго морально налаштовується. Але результат таких зусиль – білосніжні зуби та сліпуча посмішка.

Щоб хоч трохи заспокоїтися перед візитом “НеАнгел” Вікторія намагається розслабитися, думаючи про море.

А от актор студії “Квартал 95” Степан Казанін переживає тремтіння у колінах, піднімаючись на висоту. Справа в тому, що у артиста фобія висоти, яка, швидш за все, теж родом з дитинства.

Степан Казанін страждає від страху висоти
Степан Казанін страждає від страху висоти

Природу свого страху Степан Казанін не розповів, але зазначив, що трохи переборов цей страх. коли брав участь у шоу “Вишка”. Та й без цього артистові доводиться перемагати себе, приходячи на роботу. Офіс студії знаходиться на 25 поверсі, тож тут взагалі без варіантів.

Колезі ж по цеху Степана Казаніна гумористу Юрію Ткачу не страшно нічого, крім темряви. Він навіть був сміливішим на паркеті “Танців з зірками”, а це ще те випробування для нервів учасників танцювального шоу.

Перебування у темряві настільки нервове для гумориста, що він, перебуваючи сам вдома засвічує світло скрізь. А от якщо світла немає, то стає під вимикачем і влаштовує йому концерт жартівливої пісні.

Хто б міг подумати, але у прискіпливої судді “Танців з зірками” та прими-балерини Катерини кухар теж є свої страхи у шафі. Прима зізналася у прямому ефірі одного з випусків “Танців з зірками”, що з дитинства дуже боїться клоунів.

Цього разу зірки нарешті поглянули страхам увічі і хоч трохи, але підкорили їх.

Схожі статті