Смілива Ані Лорак похвалилася фігурою в платті з розрізом

Співачка Ані Лорак поділилася на своїй сторінці в мережі Instagram новими фотографіями, які зачарували прихильників.

Ані Лорак знову опинилася в центрі обговорень завдяки новим фотокарткам у своїх соціальних мережах.

Варто зізнатися, що 42-річна зірка естради виглядає просто ефектно. Минулого року Ані пережила розлучення зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, однак всією своєю зовнішністю артистка демонструє, що розрив довготривалих стосунків зробив її лише сильнішою та кращою. Помітили це й прихильники Лорак.

Справжню бурю компліментів та коментарів захвату викликала нова серія фото на особистій сторінці зірки. Ані поділилася знімками в елегантній вечірній сукні чорного кольору з пайєтками з глибоким розрізом.

Фото з особистого профілю Ані Лорак
Фото з особистого профілю Ані Лорак

Свій образ артистка доповнила сріблястими прикрасами — браслетом та масивними сережками. Зачіску співачка залишила вельми простою — акуратні локони з рівним проділем посередині.

Однак головною “родзинкою” цих фото стала сама Ані Лорак, а точніше її ідеальна фігура з красивими формами. Розріз плаття підкреслив стрункі ноги співачки. Хоча вона досить невисокого зросту — усього 162см —, такий наряд виглядає на артистці ефектно та елегатно.

Фото з особистого профілю Ані Лорак
Фото з особистого профілю Ані Лорак

“Скоро Новий рік! Де брати новорічний настрій? Діліться секретами”, — підписала Лорак свої знімки.

Прихильники відразу відповіли їй безліччю компліментів та розказали про свої новорічні секрети:

“У мене новорічний настрій ще з серпня. Приїжджайте, поділюся”, “Яка ви гарна! А настрій створює перегляд усіма улюблених новорічних фільмів”, “У вас так складно не закохатися”, “Настрій треба створювати самостійно. Стільки всього: пісні, фільми — та навіть відео на ютубі та фанфіки. Я ось таким чином вже давно з настроєм сиджу”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.