Як зараз виглядає зірка “Моєї прекрасної няні”: з бридкого каченяти в ефектну та розумну леді

Актриса Ірина Андреєва стала відомою завдяки ролі Ксюші Шаталіної у популярному серіалі "Моя прекрасна няня". Як змінилася актриса за 16 років — читайте далі.

Серіал “Моя прекрасна няня” вийшов на телеекрани ще у 2004 році. Він відразу завоював прихильність мільйонів у багатьох країнах: Україні, Росії, Білорусі та країнах Близької Азії. Не дивлячись на те, що ідея самого серіалу не є оригінальною, а являється лише адаптацією — картина просто “розірвала” усі телевізійні рейтинги.

Популярними відразу прокинулися й актори серіалу. Особливим він був для юних артистів, які зіграли телевізійних дітей головного персонажа “Няні” — продюсера Максима Шаталіна. Для дітей-акторів це була одна з перших серйозних робіт, проте видалася вона вельми успішною.

Кадр з серіалу "Моя прекрасна няня"
Кадр з серіалу Моя прекрасна няня

Особливо полюбилася телеглядачам молодша дочка Шаталіна, роль якої зіграла актриса Ірина Андрєєва. Пухленька та мила Ксюша протягом серіалу боролася зі своїми комплексами та страхами, від того й видавалася надзвичайно милою та тендітною дитиною.

Сьогодні актрисі вже 27 років. Маленька дівчинка перетворилася у справжню леді, яка працює не тільки над своєю зовнішністю, а й над інтелектом та саморозвитком.

Ірина Андреєва сьогодні
Ірина Андреєва сьогодні

Сьогодні Андреєва живе у Великій Британії. Вона успішно закінчила англійський університет King’s College, де отримала диплом факультету міжнародних відносин. За словами Ірини, поки що вона не відчуває тягу до акторства, тому й вирішила навчатися на дипломата.

В Лондоні колишня зірка “Моєї прекрасної няні” знайшла справжнє кохання. Вже декілька років вона зустрічається з гравцем національної збірною Англії з регбі. Пара певний час жила в Женеві, куди вони переїхала через спортивну кар’єру коханого Андрєєвої.

Ірина Андрєєва з дипломом
Ірина Андрєєва з дипломом

Сьогодні Ірина багато подорожує та читає. В одному з інтерв’ю вона зізналася, що сумує за своєю батьківщиною та планує одного разу повернутися до Росії. Можливо, вона знову спробує себе в шоубізі, від якого відмовилася ще у підлітковому віці.

Схожі статті