Сергій Лазарєв нарешті показав підрослих дітей від сурогатної матері: малюки ледве схожі на зіркового батька

Сергій Лазарев розлучився у 2012 році, проте вже у 2014 у нього з'явився син, про якого співак воліє не говорити багато.

Сергій Лазарев опублікував фото зі своїми малими дітлахами, чим здивував мережу. Річ у тім, що співак схильний приховувати власних дітей від пильного ока журналістів. Проте, цього разу артист вирішив таким чином привітати своїх прихильників з прийдешнім Новим роком.

На світлині Аня та Микита – дітлахи Сергія. Позують біля новорічної ялинки. Судячи з пейзажу за вікном, родина проживає у приватному будинку.

Що ж відомо про доньку та сина Лазарева?

Батьком Сергій став у 2014 році. Проте, не спішив розповідати про дітей навіть найвідданішим прихильникам. Лише у 2016, громадськість дізналася, що Лазарев став батьком.

Це не могло не здивувати прихильників, адже Сергій у 2012 році вже був розлучений. Щобільше, через ліберальні погляди співака, йому не раз приписували почуття до своєї статі. Проте, ніякі чутки не підтвердилися. Натомість Сергій порадував згодом прихильників новиною про появу доньки.

Дівчинка народилася у 2018 році, але хто мама обох дітлахів – невідомо, адже співак ще раніше зізнався, що народила йому дітей сурогатна матір. Він не має жодних почуттів до неї та вважає, що між біологічною та сурогатною матір’ю є величезна різниця. Жінок, які погоджуються народити сторонній людині дитину, Сергій поважає, адже вони, за його словами, роблять дуже добру справу.

З минулих інтерв’ю співака відомо, що в доньки була няня, на ім’я Марина.

Сергій не соромиться показувати ніжність до своїх дітей. Проте, не збирається лишити малюків в тіні своєї слави. Вже потроху донька та син беруть участь у фотосесіях. Тим не менш, Лазарев не вважає за потрібне нав’язувати свої інтереси дітям.

З родиною намагається Сергій проводити яко можна більше часу, проте, робота все ж таки лишається на першому місці. Навіть у новорічну ніч співаку часто доводиться працювати.

Тим не менш, Сергій раніше розповідав, що для дітей його робота – не проблема, адже часто він працює на корпоративах вже у той час, коли малюки відпочивають.

Схожі статті