Вовчиці будуть щасливі: Олег Винник вирішив не змінювати традиції і відзначити Новий рік концертом

Головний вовк країни Олег Винник готує для прихильників черговий сюрприз.

На своїй сторінці у мережі співак Олег Винник поділився новими знімками, на яких готується до чергового виступу.

І, оскільки зараз пора свят, то і новий виступ відбудеться у рамках святкування нового року. Артист зазначив, що попри карантин, він свої традиції змінювати не збирається.

Для нього вже стало доброю традицією відзначати новорічне свято на сцені разом з колегами по цеху. Так буде і цього разу. таким чином прихильники творчості олега Винника зможуть цілком і повністю насолодитися творчістю виконавця не порушуючи карантинні обмеження.

Саме про це і написали шанувальники співака, зазначивши, що з нетерпінням чекають новорічного шоу і виступу виконавця. Тим паче, як зазначають самі прихильники, не можна змінювати або відміняти традиції у і так непростий для країни і світу час.

Зазначимо, що це не перше свято, яке Олег Винник відзначає на сцені. Цього літа через казатин виконавець запланував визначити свій день народження концертом і тим графіком роботи, який визначають його співробітники. Саме так він заявив у одному з інтерв’ю.

Також співак зауважив, що лише через карантин навчився робити селфі. Хоча до цього він їх навіть не любив. Попри те, що любов до фотографування самого себе так і не з’явилася, проте заради прихильників на день Святого Миколая улюбленець всіх жінок України таки зробив селфі, зауваживши, що при цьому попросив у Миколая подарунки для всіх.

Головне, що попросив співак, так це кінця обмежень і можливості пересуватися країною та рідними містами без масок.

Прихильники оцінили такий крок кумира, подякували з прохання і зауважили, що вигляд Олег Винник має чудовий.

 

Схожі статті