Таїсія Повалій вперше показала себе без зачіски та у домашній сукенці: чому зірка втратила свій шарм

Таїсія Повалій не дуже часто радує прихильників безпосередніми домашніми фото. Проте, зірка наважилася вперше за довгий час виставити нову світлину.

Таїсія Повалій вже давно не збирає стадіони. Зірка веде скромний спосіб життя і нещодавно поділилася інформацією, що їй доводиться жити приблизно на 700 доларів у місяць. Виною тому – пандемія та її особисті проблеми зі здоров’ям.

Співачка зізнається, що все звикла до такого життя.

Проте, нещодавно, увага фанатів знов прикута до її сторінки: Таїсія, яка звикла на публіці виглядати, як королева показала себе на фото з простою домашньою зачіскою та у простій сукенці. Жінка не стала робити зачіску, проте не полінувалася для фото нафарбуватися.

Повалій розповіла, що у неї зараз повним ходом іде підготовка до свята Нового року і вона готується навіть побалувати близьких своєю фірмовою випічкою.

Нещодавно, зірка поскаржилася, що пандемія забрала у неї все: концерти, корпоративи та популярність. Щобільше, у неї досі триває курс реабілітації. Річ у тім, що рік тому співачка зломала ногу. Звісно, через стан свого здоров’я вона не могла повноцінно працювати. Навіть зараз доводиться проходити курс реабілітації.

Довелося переглянути свої витрати та вчитися заново формувати бюджет в умовах безробіття. За словами жінки, їй вже доводилося переживати подібний досвід, коли потрібно в усьому собі відмовляти: дитинство майбутньої зірки пройшло у селі, де батьки не так багато заробляли.

Таїсія зазначає, що дуже їй допомагають родичі. Близькі буквально завозять машину продуктів для співачки. Це суттєво допомагає знизити витрати. А ось, комунальні послуги, Повалій оплачує самостійно.

Проблемі зі здоров’ям спіткали також і чоловіка колишньої діви української естради. На початку року Ігор Ліхута  розповідав, що йому довелося пройти курс антибіотиків і навіть зробити томографію. Продюсер зазначив, що нічого серйозного хоч і не трапилося, проте, час на відновлення та матеріальні ресурси все ж таки були залучені.

Ігор дуже вдячний Таїсії, якій довелося його у цей нелегкий період доглядати та купувати ліки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.