Дан Балан проміняв кохання Тіни Кароль на славу: співак став частим гостем інтерв’ю

Дан Балан досі лишає у таємниці свої стосунки з Тіною Кароль. Проте, новий дует співака змушує забути про його ймовірний роман.

Дан Балан опублікував нове сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі. Співак відвідав ранкове шоу на радіо, чим і поділився з прихильниками.

В ефірі співак дуркує і кепкує з ведучої. Тіні суму на обличчі артиста навіть не має. Навпаки він смішить своїми жартами слухачів. Ведуча також намагається спантеличити зірку. Вона ставить прості питання, на які Дану необхідно чесно і швидко відповісти.

Так, виявляється, Балан надає перевагу сольній кар’єрі, а ось серед новорічних чарівників обирає Санту.

Дан Балан в ефірі радіо

На питанні про святкову новорічну страву, де ведуча залишає вибір лише між “Олів’є” та наскоро вигаданим “Крабов’є”, співак не витримує і від всього серця сміється.

Які стосунки у Дана Балана з Тіною Кароль?

Минулого сезону шоу “Голос країни” всі глядачі очікували, коли ж в ефірі телепередачі врешті-решт станеться диво і роман, який всі приписували зірковим тренерам Тіні та Дану, отримає підтвердження і пара зізнається у всьому перед прихильниками.

Та співаки тримають інтригу й досі. На всі питання про Кароль, Балан відповідає сухо та просить адресувати всі питання безпосередньо жінці.

Попри всі сподівання фанатів, чутки про те, що Тіна вагітна від свого колеги по тренерству у “Голосі”, правда про роман не підтвердилася. Вважається, що це був піар-хід для того, щоб зацікавити глядача.

Більше того, підопічна Балана, Індіра Едільбаєва записала разом зі співаком дуже пристрасну та чуттєву пісню. Презентували нову композицію на шоу “Танці з зірками”.

Сам номер захопив казахстанських і українських фанатів. У коментарях глядачі підкреслили красу, витонченість і, звичайно, вокал Індіри Едільбаевой. Вони побажали їй успіхів в сольній кар’єрі.

Особисте життя Дана Балана досі лишається у таємниці.

Проте, у мережі з’явилися нові чутки. Подейкують, що Дан зустрічається з молодесенькою студенткою. Ім’я дівчини – Анастасія, є також інформація, що ймовірна пасія співака навчається у Харкові.

Схожі статті