Олег Винник поділився своїми думками про найкращий подарунок до Нового року: Таюне буде розчарована

Олег Винник поділився своїми ідеями щодо подарунків на новий рік. Цікаво, як ставиться до такого підходу його дружина.

“Головний вовк” країни Олег Винник поділився своїми думками про новорічні подарунки. Розповів свої ідеї співак пресслужбі каналу “Україна”, яка зустріла артиста під час запису новорічного шоу.

Виявилося, що вітати улюбленець мільйонів буде країну своїми хітами, проте сам він подарунок не чекає навіть від родини.

На думку Олега, аби подарувати близькій людині потрібну річ або просто зробити приємне – не потрібно чекати спеціального дня. Свято може відбуватися хоч кожен день – головне бажання.

Не варто також очікувати на подарунка від інших. Винник зазначає, що найбільш цінний дар для людини – це прокидатися вранці та просто відчувати себе щасливим.

Артист зазначає, що для цього не потрібні дорогі телефони, машини, тощо.  Варто просто пам’ятати, що життя – дуже крихка річ, і ми ніколи не знаємо, в який день ми прокинемося, а я в якій ні. Сенс у тому, аби цінувати кожен день свого життя.

Олег Винник з ймовірною дружиною Таюне

Крім того, що Олег поділився своїми думками, він порадив кожного ранку обіймати кохану людину та зізнаватися їй у почуттях.

Прихильники не раз помічали щирість Винника по підношенню до близьких людей та свого життя. Співак колись в інтерв’ю вже розповідав, що в особистих стосунках він проявляє не абияку відданість. Цікаво, що чоловік досі приховує, попри чутки про роман з Таюне, з ким насправді живе зараз.

При цьому, артист не заперечує, що людина має право на пошук справжнього кохання. За словами Олега, у суспільстві склався дивний стереотип, що свою половинку можна знайти лише до тридцяти років.

На думку співака, дійсно після цієї вікової відмітки люди стають більш вибагливими в силу свого життєвого досвіду. Крім цього, чоловік вважає, що неправильно вибирати собі супутника життя за якісь якості. Це, на його погляд, егоїзм, а не любов. Олег зазначає, ми не повинні вибирати самі гарні сторони, а спочатку полюбити недоліки та працювати над ними, адже любов вимагає зусиль.

Схожі статті