Камалія без макіяжу та з червоним носом покаталась на ковзанах у центрі Києва: зірку просто не впізнати

Схоже, співачка Камалія може дозволити собі відпочинок будь-якого рівня, Проте, співачка цього тижня вирішила провести час у столиці.

Відома українська співачка Камалія не на жарт розбурхала фантазію прихильників новим образом. Разом з родиною жінка відвідала казкове містечко зимових розваг у центрі Києва.

Співачка спеціально не фарбувалася, а пішла у зручному спортивному образі. Це не дивно, адже разом із дітьми артистка завітала на новорічну локацію, де покаталася на ковзанці, а також з’їхала зі штучної гірки.

На ковзанці артиста записала відео, де привітала фанатів. Вона побажала всім не зважати на економічну кризу, пандемію та зберігати оптимізм. Співачка зазначає, що життя дуже мінливе і після чорної смуги, завжди настає біла. Камалія вірить, що дуже скоро ми переживемо всі негаразди та заживемо ще краще, ніж раніше.

Сама ж співачка підтверджує неймовірну силу духу. Річ у тім, що у розпал пандемії Камалія не побоялася та відкрила власне кафе. Жінка зазначила, що у її закладі можна брати каву, вечеряти або обідати з друзями, святкувати визначні дати.

Місцину обрала для закладу зірка відповідну – бізнес-центр.

Про це прихильники дізналися з її сторінки в Інстаграмі, де Камалія від щирого серця дякувала за привітання з нагоди відкриття кафе свого чоловіка. Захур подарував своїй дружині букет квітів.

Відомо, що чоловік української співачки – відомий бізнесмен. Виходець з пакистанської родини отримав освіту в нашій країні.

Свої підприємницькі здібності стали Захуру у пригоді під час розвитку металургійної сфери у Донецькій області. Щоправда, у 2008 році він продаж Донецький електросталеплавний завод російському олігарху, адже буквально наступного року він починає інвестувати зовсім в іншу сферу ї – тепер його цікавить готельно-ресторанний бізнес.

Зі своєю майбутньою дружиною Камалією, багатій познайомився на корпоративній вечірці у 2003 році. Чоловік навіть не підозрював, що Наталя (справжнє ім’я співачки) стане його вічним коханням.

Пара побралася вже через 3 місяці після знайомства.

Схожі статті