Оля Полякова показала, як збільшує собі губи: зірка ледве тримається – так болить (ФОТО)

Оля Полякова завжди наголошувала, що її врода - природна. Проте, останній похід до косметолога, що висвітлила зірка ставить це під сумнів.

Відома українська співачка, Оля Полякова, завжди звикла відверто спілкувати з прихильниками. Зірка майже все висвітлює у сторіз, чим і викликає до себе інтерес. Нещодавно співачка приголомшила всіх, опублікувавши у своєму Інстаграмі відео, де вона проходить косметичні процедури та лежить в очікуванні маніпуляцій з губами.

Їй нанесли знеболювальне й Оля каже, що трохи побоюється процедури. Спершу можна вирішити, що співачка прийшла за уколами краси – мінімальним лікарським втручанням, коли у тканину вводиться гіалуронова кислота.

Проте, що Полякова, що її косметолог заперечила наявність уколів. Лікарка пояснила, що це буде процедура, направлена на омолодження шкіри з ефектом збільшення. Оля попросила прихильників не переживати та не спамити повідомленнями зі запитаннями про уколи.

Хоч процедура і була болючою, зірка мужньо все стерпіла і вже за кілька хвилин хизувалася обличчям після комплексного догляду.

Тим не менш, Оля не приховує, що її краса, хоч і довгий час була природною, проте, згодом довелося консультуватися з косметологами на предмет її збереження.

Уколам Оля не надає перевагу

В одному з прямих ефірів в Інстаграмі, який проводила Слава Камінська, прямо запитала, чи не робила пластичних операцій Полякова.

Співачка чесно відповіла, що у її досвіді хірургічного втручання немає, проте, допомогли підкреслити її риси обличчя косметологи за допомогою філерів та ботоксу. Більше того, зірка відверто зізналася, що була все ж таки готова лягти під ніж хірурга. Не подобалась Олі форма її носу. Жінка хотіла навіть звернутися до відомого пластичного хірурга Едгара Камінського (колишній чоловік Слави), проте, її ледь не в останній момент вдалося відмовити від небезпечної операції.

Полякова зазначила, що ніс вдалося змінити й без важких операцій, а за допомогою ботоксу.

Співачка не раз розповідала, що її краса – не тільки досягнення косметологів. Вона веде активний спосіб життя та віддає перевагу правильному харчуванню

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.