Юрій Горбунов зізнався, що вже зовсім не хоче працювати — Осадча підтримує

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов ділиться зі своїм підписниками найзаповітнішими мріями і бажаннями. Що показав на цей раз?

Юрій Горбунов завжди відвертий зі своїми прихильниками у соціальній мережі Instagram. До слова, за ним стежать понад 960 тисяч підписників. Нещодавно телеведучий опублікував коротке відео і розповів у дописі, що вже чекає свята і не хоче працювати.

Однак увагу привертає і саме відео телеведучого. За допомогою спецефектів ріст Горбунова немов збільшився.

Нагадаємо, що нещодавно телеведучий знову привідкрив завісу зі свого особистого життя. Відтак нещодавно Юрій опублікував світлину, на якій показано, як зірка проводить час з сином. Вони дивились улюблені мультики Івана та займались йогою. При цьому телеведучий кумедно додав, що йога у них з ускладненнями і зазначив, що у сина в садку також є йога, а у цей день Іван вирішив приєднатись до татуся, однак в результаті вийшла пасивне заняття.

Юрій Горбунов займається йогою зі своїм сином і дивиться мультики
Юрій Горбунов займається йогою зі своїм сином і дивиться мультики 

До слова, Юрій Горбунов одружений на своїм колезі популярній українській телеведучій Каті Осадчій. Свої стосунки зіркова пара оформила незадовго до народження довгоочікуваного сина. Іван народився 18 лютого 2017 року. До того ж зазначимо, що Катя Осадча молодша за свого чоловіка на цілих 13 років, однак це не заважає будувати їм міцну і щасливу родину. При цьому телеведуча має сина Іллю від першого шлюбу, якому зараз 17 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.