Леся Нікітюк похизувалась туфлями за шалені гроші і розповіла, як має виглядати новорічне взуття

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк не перестає дивувати своїх прихильників. Що показала на цей раз?

Леся Нікітюк ділиться зі своїми прихильниками усім, що знає сама. При цьому вона має багатомільйонну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, яка із захватом чекає нові подробиці з її зіркового і повсякденного життя. Відтак нещодавно телеведуча опублікувала світлину та коротке відео, де зображені стильні туфлі чорного кольору на ногах у телеведучої.

Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Леся Нікітюк опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Туфлі від бренду Kachorovska у Лесі Нікітюк
Туфлі від бренду Kachorovska у Лесі Нікітюк

У підписі до публікації Леся розповідає, що новорічні туфлі мають виглядати і сяяти на декілька тисяч євро, а коштувати 4 900 грн.

При цьому зазначимо, що невдовці публікація була видалено зі сторінки телеведучої.

До того ж, Леся відмітила бренд Kachorovska, з яким Тіна Кароль випустила свою колекцію взуття і сумок. Над ним співачка працювала цілий рік і лише нещодавно анонсувала своє творіння.

Зірка зазначила, що цей день став особливим для неї, адже це її перша колекція, створена спільно з українським брендом. До того ж, співачка додала, що вклала у своє творіння всі знання і досвід, щоб в результаті отримати зручне взуття і неймовірно красиве взуття.

Головний месендж, яку несе ця колекція, звучить так:

“Всередині вас є любов до себе і всередині вас є щастя. Не чекайте ідеального моменту, створіть собі свято прямо зараз.”

Схожі статті