Анна Кошмал вперше показала коханого чоловіка, з яким одружена вже два роки: Женька зі “Сватів” подорослішала

Анна Кошмал - молода, але успішна українська акторка театру і кіно.

Популярність до дівчини прийшла після ролі подорослішалої Жені Ковальової у комедійному серіалі “Свати”. До речі, дівчина, поки її не затвердили на роль. навіть не знала на яку роль і в який проект проходить кастинг.

Крім того, від природи білява анна Кошмал заради ролі перефарбувалася у брюнетку і стала дівчиною-готом. Для неї це було не складно, адже у підлітковому віці характер був у неї досить вибуховий.

Анна Кошмал в ролі Женьки у серіалі Свати
Анна Кошмал в ролі Женьки у серіалі Свати

Після ролі у “Сватах” Анна Кошмал знялася у сріалі “Сашка”, заради ролі в якому дівчина підстриглася.

Після цього у неї було ще багато ролей. А от особисте життя акторка не афішувала, через що їй приписували романи з колегами по знімальному майданчику і з членами знімальної команди. Проте Анна Кошмал так і не коментувала ці чутки. Ждине, що вона розповіла, так це те, що з партнером по серіалу вони гарні друзі.

Саме через таку таємничість звістка про те, що дівчина вийшла заміж стала справді неочікуваною новиною. Дівчина зазначила, що у шлюбі щаслива, але ніколи не показувала фото свого обранця.

Лише через два роки шлюбу Анна Кошмал наважилася показати свого обранця. поділившись у мережі спільним знімком з їхнього щасливого дня.

Дехто з прихильників зірки настільки звик до того, що вона ретельно приховує особисте життя, що вирішив, що це кадри з серіалу “Свати”. У зв’язку з цим і поцікавилися чи був на весіллі екранний дідусь Анни Кошмал.

Проте уважніші фанати дівчини зазначили, що це її не екранний чоловік і з ним вона одружена вже два роки. А поділитися знімком вирішила з нагоди річниці шлюбу. До того ж, відомо, що обранця дівчини звуть Іван, але чим він займається не відомо.

Багато прихильників вітали зірку “Сватів” з весіллям, вважаючи, що пара одружилася сьогодні.

Більше про серіал “Свати ” дивіться у відео

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.