Леся Нікітюк відверто розповіла з ким зараз живе: співмешканцю зірки прийшлося несолодко цього року

Леся Нікітюк завжди тримає у секреті подробиці свого особистого життя. Перед Новим роком жінка розповіла про свого співмешканця.

Зіркова ведуча, блогер та мандрівниця Леся Нікітюк завжди намагається уникати обговорення теми свого особистого життя. Жінка настільки скромно себе поводить, щоб зайвий раз не викликати дискусію з цього приводу, що навіть не провокує прихильників різного роду сторіз.

Тим не менш, фанати впевнені, що на руку і серце ефектної білявки, вочевидь є претендент.

Дійсно, характер Лесі підкорює: вона професіонал своєї справи, проте, попри свою популярність лишається дійсно простою та відкритою. Нікітюк полюбляє ділитися секретами свого побуту, охоче розповідає про улюблені рецепти та прямолінійно може відповісти все, що думає на будь-яку критику.

У перерві між зйомками новорічної передачі, Леся поспілкувалася з журналістами та відповіла на головне питання, яке вже тривалий час мучить всіх фанатів: з ким на сьогоднішній день мешкає зірка.

Все виявилося дуже просто.

Вірним сусідом жінки є її улюблений пес, що має ім’я Рафаель. Вест хайленд уайт тер’єр – ось так правильно звучить назва його породи.

Леся безмежно любить свого песика та й прихильники оцінили, яким милим та хорошим здається цуцик. Фанати ніколи не шкодували лайків та позитивних коментарів для хатнього улюбленця, ледь не в кожній сторіз, де з’являвся Рафік, просили публікувати з ним більше фото. Саме тому Нікітюк навіть вимушена була створити окрему сторінку своєму чотирилапому.

Співачка поскаржилася, що цей рік у її друга видався складним, адже йому довелося перенести цілу операцію.

Маленький Рафаель побував на хірургічному столі у ветеринара через те, що потрібно було видалити статеві залози.

Це стандартна процедура, яку роблять хатнім тваринам господарі, які точно знають, що не готові до потомства.

Леся ж зазначила, що в цілому позитивно ставиться до такого втручання, адже в першу чергу користь від операції – самому цуцику. Тим паче, що кудлатий хлопець почуває себе вже дуже гарно.

Схожі статті