Горбунов показав, як провів вихідні з сином і дружиною-красунею Осадчою: “Відчуття свята вирує у повітрі”

Зіркова родина готова зустрічати прийдешні свята і залюбки надихає всіх оточуючих новорічним настроєм.

Зіркове подружжя відомого актора і телеведучого Юрія Горбунова та Каті Осадчої заполонило серця багатьох прихильників. Щораз вони милують мережу неймовірними і романтичним селфі. На цей раз також вирішили показати шанувальникам, як проводять вихідні закохана пара, опублікувавши світлину на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юрій Горбунов опублікував нову світлину з Катею Осадчою

Український телеведучий разом з зірковою дружиною та сином вийшли на прогулянку до різдвяної ялинки. При цьому подружжя ніколи не показує обличчя сина, фотографуючи його зі спини. На цей раз маленький Іван був в масці, як і його зірковий татусь.

Юрій Горбунов із сином

У підписі до публікації телеведучий додав, що зима цього року немов в Європі, але хочеться снігу, як у дитинстві. При цьому зіркове подружжя вже має святковий настрій і дуже раді цьому.

Прихильники зірки не приховуються своїх емоцій. Вони щасливі бачити і надихатись такою неймовірною сім’єю, про що пишуть в коментарях:

  • “Яка ви класна пара.”
  • “Які ви яскраві.”
  • “Ви чудові! Щастя вам.”
  • “Шикарна пара.”
  • “Ви чарівна пара! Любуюсь вами.”

Нагадаємо, що зіркове подружжя одружилось напередодні дня народження сина. Іван народився 18 лютого 2017 року. При цьому телеведуча молодша за свого чоловіка на 13 років, але це не завадило їм побудувати міцні і щасливі стосунки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.