Розлучена Слава Камінська покинула дітей на колишнього чоловіка і гайнула за океан

Схоже, співачка Слава Камінська вирішила не чекати поки їй створять свято і вирішила влаштувати його собі сама.

Солістка гурту “НеАнгели” втомилася від холоду і вирішила провести свята у теплих країнах. А, оскільки, можна не скрізь, вирішила поцікавитися місцями, де можна відпочити.

У дописі в мережі співачка поділилася новим знімком, на якому вона позує у яскравому купальнику на березі океану.

Прихильники з радістю вирішили поділитися маршрутами на свята. Але у більшості це була кухня, диван, рідний дім і подорожі Україною. А кому пощастило більше, той вирішив на свята гайнути за місто або за кордон.

Але такий варіант вони обрали з міркувань безпеки, аби не залишитися за кордоном, якщо, раптом, знову закриють всі кордони.

Проте дехто з прихильників поділився, що їм навіть між містами в межах рідної країни важко пересуватися через обмеження.

При цьому деякі порадили ще й дати поїздок та адреси залишити, щоб простіше було знайти помешкання.

Декому такі розмови, схоже, взагалі не сподобалися і вони вирішили натякнути на те, що у людей трохи інші турботи, а не лише відпочинок. При цьому вони поцікавилися “на якій планеті живе співачка”, що може собі дозволити відпочинок у той час, як її співвітчизники думають зовсім про інше.

Раніше Слава Камінська зазначала, що новорічний настрій залежить від зовнішнього вигляду і внутрішнього настрою. На знімку артистка позує разом з іншою українською співачкою, відомою як KAZKA.

Підписники зазначили, що вони обидві красуні, але деяким більше сподобалося, кол макіяж зірковій мамі славі Камінській робила її донька Лаура.

Тож, отримавши порцію компламентів і створивши настрій зовнішнім виглядом, солістка “НеАнгелів” вирішила зробити собі свято і для душі.

І це незважаючи на те, що вона відчуває провину перед дітьми, коли не може приділити їм достатньо часу.

Хоча зараз вона, схоже, вирішила виправитися і присвятила дітям кілька святкових днів, під час яких вони займалися приємними різдвяними справами, гралися і майстрували пряникові будиночки.

Прихильникам, звісно, було приємно побачити зіркову маму у компанії дітей і переконатися, що в них повна ідилія.

Схожі статті